Rio'da Yarı Finaller Belirlendi - Son Dakika
Spor

Rio'da Yarı Finaller Belirlendi

Rio\'da Yarı Finaller Belirlendi

Erkekler tenisinde dünya sıralamasının bir numarası Rafael Nadal, Rio Açık’ta oynadığı çeyrek final maçında rakibine tek oyun verirken, üç İspanyol raket yarı finale yükseldi.

26.02.2014 15:18

"Acaba ben de bir gün…"

ATP takvimine bu yıl dahil edilen Rio Açık'ta yarı finale yükselen dört isim belli oldu.

Dünya sıralamasının zirvesinde bulunan Rafael Nadal, çeyrek final maçında Joao Sousa'yı 6-1 ve 6-0'la geçerek sırt problemlerinden kurtulduğunu bir kez daha gösterdi. Avustralya Açık finalinde Stanislas Wawrinka'ya mağlup olduktan sonra ilk kez bir turnuvaya katılan İspanyol raket, maç boyunca 24 winner'a imza attı.

Nadal finale yükselebilmek için Tommy Robredo'yu 6-1'lik iki setle geçen bir başka İspanyol Pablo Andujar'la kozlarını paylaşacak.

Fognini veda etti

Bir şampiyonluk ve bir finalle Güney Amerika'daki toprak kort sezonunda oldukça iyi bir performans gösteren Fabio Fognini ise Rio'da yarı final göremedi. Son sekizde Ukraynalı Alexandr Dolgopolov'la mücadele eden Fognini, her iki sette de sadece birer oyun alabildi ve turnuvaya veda etti.

Yarı finale çıkan üçüncü ve son İspanyol raket David Ferrer oldu. en çekişmeli çeyrek final maçında Thomaz Bellucci ile karşılaşan Ferrer, ilk seti 6-4'le kaybetmesine rağmen geri dönmeyi başardı ve 6-3'lük iki setle Dolgopolov'un rakibi oldu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Rio'da Yarı Finaller Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement