Roma'nın Bileği Bükülmüyor: 0-1 - Son Dakika
Spor

Roma'nın Bileği Bükülmüyor: 0-1

Roma\'nın Bileği Bükülmüyor: 0-1

Bu sezon ligde oynadığı sekiz maçı da kazanan Roma, Udinese engelini 10 kişiyle geçerek yoluna devam etti.

27.10.2013 17:59

Serie A'nın dokuzuncu haftasında Udinese deplasmanına konuk olan Roma, rakibini 1-0 mağlup etti. Roma forması giyen Maicon, maçın 66'ncı dakikasında ikinci sarı kartını görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Buna rağmen başkent ekibi, Michael Bradley'in son dakikalardaki golüyle üç puanı aldı.

Maça her iki takım da temkinli başladı. Muriel'in şutu üçüncü dakikada direkten dönerken bu bölümde başka pozisyon olmadı. Temposuz ilk 15 dakikanın ardından ise ev sahibi ekip ağırlığını hissettirdi. Antonio Di Natale'nin 18'deki şutu kalecide kaldı. Di Natale, 21'de de şansını denedi ama bu sefer kaleyi bulamadı.

30'uncu dakikadan itibaren ise Roma daha etkili olan taraftı. Miralem Pjanic'in 33'teki şutu auta gitti. 35'te ise Marco Borriello kaleciye takıldı. Kaleci Kelava, 44'üncü dakikada Pjanic'in çektiği şutta da başarılı olunca devre golsüz sona erdi: 0-0.

Roma, ikinci yarıda da baskısını sürdürdü. Adem Ljajic, 48'de kaleciyi geçemedi. 52'de ise Maicon'un şutu çerçeveyi bulmadı. 55'inci dakikadan sonra ise Udinese oyunu kısa süreliğine de olsa dengelemeyi başardı. 66'da ise Maicon oyundan atılınca Udinese oyun hakimiyetini eline geçirdi.

Giampiero Pinzi'nin 68'deki şutu dışarı gitti. 71'de ise çerçeveyi tutturamayan isim Antonio Di Natale oldu. Son bölümde ise Roma'nın golü geldi. Kevin Strootman'dan aldığı pası kaleye gönderen Michael Bradley, takımını güldüren isim oldu: 0-1.

Roma, bu skorla haftayı 27 puanda kapattı. Udinese ise 10 puanda kaldı.

ONBİNLER GOAL.COM'U twitter'DAN TAKİP EDİYOR. SİZ DE KATILIN!

Kaynak: GoalCom

Son Dakika Spor Roma'nın Bileği Bükülmüyor: 0-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement