Ronaldo: Bu Sezon Şampiyonlar Ligi'ni Kazanacağız - Son Dakika
Spor

Ronaldo: Bu Sezon Şampiyonlar Ligi'ni Kazanacağız

Ronaldo: Bu Sezon Şampiyonlar Ligi\'ni Kazanacağız

Real Madrid'li Ronaldo, Şampiyonlar Ligi kupasını kazanmak için büyük bir takıma ve iyi bir teknik direktöre sahip olduğunu söyledi.

08.02.2014 17:40  Güncelleme: 17:49

La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, kulüp tarihinin 10. UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını bu sezon kazanmaları için büyük bir takıma ve iyi bir teknik direktöre sahip olduğunu söyledi.

İtalyan Sky televizyon kanalına konuşan Ronaldo, takımının Şampiyonlar Ligi kupasını 10. kez müzesine götürme hedefinin "bir saplantı haline dönüşmemesi gerektiğini" belirtti.

"UZUN ZAMANDIR BU KUPAYI KAZANMAK İSTİYORUM"

Taraftarlar ve futbolcuların uzun zamandır bu kupayı kazanmayı beklediğini dile getiren Ronaldo, "Real Madrid her zaman bu kupayı kazanmaya çalışmalı ama Şampiyonlar Ligi kupası birçok takımın arzusu. Kupayı bu yıl kazanabileceğimiz kanaatindeyim. Büyük bir takım ve iyi bir teknik direktöre sahibiz. Ayrıca Ancelotti şanslı. İnşallah bu şansını bizimle birlikte gösterir" diye konuştu.

FIFA Altın Top ödülünü ikinci kez kazanmasıyla ilgili "Bunu beklemiyordum" ifadesini kullanan Ronaldo, sözlerini şöyle sürdürdü:

"ÇOK HEYECANLANDIM"

"Benim için çok özel bir an oldu. Özellikle oğlumun kürsüye çıkma anı. Heyecandan ve çok duygulu bir gece yaşamanın verdiği neşeden gözyaşlarımı tutamadım. Normal bir insanın samimi ve temiz gözyaşlarıydı. İsmimi duymak beni titretti, derin bir nefes aldım ve çok heyecanlandım. Altın Top, bir futbolcu için bireysel olarak elde edebileceğin en üst onur. Dünyanın en iyi olarak tanınmak özel bir şey. İki kez bunu yaşadım, bakalım gelecekte ne olacak?"

"İTALYAN LİGİ HOŞUMA GİTMİYOR"

Avrupa'daki futbol ligleriyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine de Ronaldo, "Ben dürüst biriyim. İtalyan ligi çok hoşuma gitmiyor. Üst düzeyde de olsa, bu ligi çok dikkatli izlemiyorum. Dünya ve Avrupa düzeyinde her zaman en iyiler arasında. Yani kötü olduğunu söylemiyorum ama kişisel olarak bende merak uyandırmıyor. İtalyan liginde çok fazla maç seyrettim ama bana ilginç gelmedi. İyi futbolcular ve takımlar var ama ben İngiliz ve İspanyol liginde kalmayı tercih ediyorum. Belki bir gün fikrimi değiştiririm" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ronaldo: Bu Sezon Şampiyonlar Ligi'ni Kazanacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement