Ronaldo ve Messi yine aynı sahada! Maç bileti için teklif edilen paraya transfer yapılır - Son Dakika
Spor

Ronaldo ve Messi yine aynı sahada! Maç bileti için teklif edilen paraya transfer yapılır

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi, Suudi Arabistan'da 19 Ocak'ta aynı sahaya çıkacak. Messi'li PSG'nin Portekizli yıldızın yeni takımı Al Nassr ile Al Hilal takımlarının karmasıyla yapacağı hazırlık maçı için "Hayallerin ötesinde" adıyla özel bir bilet açık artırmaya sunuldu. Şu ana kadar en 50.5 milyon lira ile en yüksek teklifi Suudi bir iş insanı verdi. Biletin sahibi, maçı kazanan takımın seremonisine katılacak ve iki dünya yıldızı ile tanışma fırsatı elde edecek.

16.01.2023 10:34  Güncelleme: 15:33

Dünya futbolunun iki yıldızı, Ronaldo ile Messi belki de son kez aynı sahaya çıkacak. Futbolseverlerin heyecanla beklediği mücadele için "Hayallerin ötesinde" adıyla bir bilet açık artırmaya çıkardı.

BİLETİN AYRICALIKLARI

"Hayallerin ötesinde" adıyla satışa çıkan biletin sahibi, maçı kazanan takımın seremonisine katılacak, soyunma odasına girecek ve iki dünya yıldızı ile tanışacak.

50 MİLYON LİRALIK TEKLİF

Özel bilet için şu ana kadar en yüksek teklifi Suudi bir iş insanının verdiği belirtildi. İş insanı bilet için 50.5 milyon liralık teklif yaptı.

Ronaldo ve Messi yine aynı sahada! Maç bileti için teklif edilen paraya transfer yapılır

Son Dakika Spor Ronaldo ve Messi yine aynı sahada! Maç bileti için teklif edilen paraya transfer yapılır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Erdinç Uzuner: Messi uzaylısın,ne işin var çöl topçularıyla.8.balondoru al Mars'a dik.1000 sene kırılmaz tarihi rekorlar maşaAllah. 25 81 Yanıtla

Advertisement