Rooney fena yakalandı - Son Dakika
Spor

Rooney fena yakalandı

DC United forması giyen İngiltere ve Manchester United'ın eski yıldızı Rooney, takım arkadaşlarıyla gece eğlenmeye çıktı. 7 saat boyunca eğlenen Rooney, gecenin sonunda bir esmerle asansöre bindi. Yıldız isim daha sonra bir esmerle daha görüntülendi.

27.08.2019 10:35  Güncelleme: 11:00

Eski İngiltere takım kaptanı Wayne Rooney geçtiğimiz günlerde takım arkadaşlarıyla beraber Vancouver'da gece eğlenmeye çıktı. 7 saat boyunca çılgın bir eğlenceye imza atan futbolcu gecenin sonunda gizemli bir esmerle asansöre binip odaya çıkarken kameralara yakalandı. Daha sonrasında ise ünlü futbolcu beyaz tulumlu başka bir esmerle daha görüntülendi.

Rooney fena yakalandı

EŞİ ÇOK ÖFKELENDİ

Rooney, DC United takım arkadaşlarıyla geceyi kutlarken eşi Coleen dört oğluyla beraber evdeydi. Fotoğrafların internete sızmasının ardından yıldız isimlere yakın olan basın mensupları Coleen'in çok öfkeli olduğu belirtti.

Rooney fena yakalandı

ALYANSINI ÇIKARDI

Olayın ardından market alışverişini yaparken görüntülenen Coleen'in elinde alyansının olmayışı dikkat çekti. Wayne ve Coleen çiftinin evliliklerinin akıbeti hakkında soru işaretleri ise henüz cevap bulamadı.

Rooney fena yakalandı
Rooney fena yakalandı

Son Dakika Spor Rooney fena yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BABAFİNGO KAMİL: ahh geçen seneki hakemlerimiz olmasa şimdi ne terim kalırdı ne apdurahim.bunu en fanatik gs li bile biliyor işin komik yanıda bu.avrupa fatihi gibi çek panpa hesabı 8 7 Yanıtla

Advertisement