Roy Hodgson'dan Oyuncularına Transfer Yasağı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Roy Hodgson'dan Oyuncularına Transfer Yasağı

Roy Hodgson\'dan Oyuncularına Transfer Yasağı
13.05.2014 08:35  Güncelleme: 08:50

İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Roy Hodgson, adı transfer gündeminde sık sık geçen oyuncularına konuşma yasağı getirdi.

İngiltere Milli Takımı'nda teknik dierktör Roy Hodgson oyuncularını ciddi şekilde uyardı ''transfer konuşmayacağız''. Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na iddialı hazırlanan İngilizler bu sefer iyi bir başarı hedefliyor. Son yıllarda milli takım olarak önemli bir başarıya imza atamayan ve en önemlisi kupa kaldıramayan İngilizlerde teknik direktör Hodgson ilk yasağı açıkladı.

İngilz gazetelerinde manşetlere de konu olan bu yasak hiç kuşkusuz 'transfer'. Hodgson özellikle beklenti içinde olduğu Lallana ve Shaw'ı kupa öncesi uyarırken iki oyuncuya da 'sizlere ihtiyacım var' mesajı yolladı

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Roy Hodgson'dan Oyuncularına Transfer Yasağı - Son Dakika


Advertisement