Rubin Arayı Açtı: 1-0 - Son Dakika
Spor

Rubin Arayı Açtı: 1-0

Rubin Arayı Açtı: 1-0

Gökdeniz'in maç kadrosunda olmadığı Avrupa Ligi karşılaşmasında Rubin Kazan, İngiliz ekiplerinden Wigan'ı devirmeyi başardı.

07.11.2013 21:00

Avrupa Ligi'nin iddialı ekiplerinden Rubin Kazan, grup ikincisi Wigan'ı devirmeyi başardı ve aradaki farkı açtı.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki ekip de orta sahada fazla sayıda top kaybı yaptı. Rubin ilk yarıda her şeye rağmen üstün oynayan taraf oldu. 22. dakikada Oleg Kuzmin'in kaleyi sağ çaprazdan gören ve dar açıdan çektiği şutun gol olmasıyla birlikte ilk yarıda 1-0 öne geçti.

Ev sahibi 35. dakikada Oleg Kuzmin ile ikinci gol şansını tepti. Kuzmin'in şutu üstten auta gitti. 42. dakikada Grant Holt, Wigan adına ilk yarıda gerçekleşen tek tehlikeli pozisyonda topu kalecinin üzerine yolladı. İlk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda da oyun genel olarak orta sahada geçmeye devam etti.

64. dakikada Rubin adına Ryazantsev, penaltı noktasının biraz gerisinden çektiği şutla ikinci gole çok yaklaştı. Ancak top az farkla auta gitti.

73. dakikada ise M'Villa'nın sert şutu kaleyi bulmadı. 79. dakikada ise Ryazantsev bir kez daha uzaklardan kaleyi yokladı ancak Rus oyuncunun şutu etkisizdi.

90 dakika sonunda sahadan zaferle ayrılan taraf da oyuna hakimiyetini koyan Rus ekibi oldu.

Rubin bu galibiyetle puanını 10'a çıkardı ve Wigan ile arasındaki puan farkını da ikiye katladı. Rus temsilcisi grubunda liderlik koltuğunda oturuyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Rubin Arayı Açtı: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement