Rüstempaşaspor, Hekimhan Belediyespor'u mağlup ederek ilk galibiyetini aldı - Son Dakika
Spor

Rüstempaşaspor, Hekimhan Belediyespor'u mağlup ederek ilk galibiyetini aldı

Rüstempaşaspor, Hekimhan Belediyespor\'u mağlup ederek ilk galibiyetini aldı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grubun 6. haftasında Rüstempaşaspor, Hekimhan Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Diğer Elazığ ekibi Aksaray Gençlikspor ise Hacılar Erciyesspor ile golsüz berabere kalarak puanını 6'ya yükseltti. Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Liginde ise 5. hafta maçları oynandı ve toplamda 40 gol atıldı.

20.11.2023 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 11. Grubun 6. haftasında Rüstempaşaspor, Hekimhan Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve bu sezonki ilk galibiyetini aldı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta 6. hafta maçları oynandı. Hekimhan Belediyespor'u kendi saha ve seyircisi önünde konuk eden Başarı Otomotiv Rüstempaşaspor, rakibini 3-1 yenerek bu sezonki ilk galibiyetine imza attı. Malatya ekibi ise puansız son sırada kaldı.

Bir diğer Elazığ ekibi Aksaray Gençlikspor ise zorlu Hacılar Erciyesspor deplasmanından golsüz beraberlikle ayrılarak puanını 6'ya yükseltti. Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Liginde de 5. hafta maçları hafta sonu oynandı. Maçlarda fileler toplam 40 kez havalandı. Alınan sonuçlar şöyle:

"Sürsürü BE. 8-0 Elazığ Şekerspor, Harputspor 0-5 Yolspor, Sanayi Sitespor 5-0 Alacakaya Krom, Balakgazi 1516 Spor 0-5 Karakoçan 1985, Hicret Gençlik 3-1 Paluspor, Harput Fıratspor 7-1 Sivricespor, Maliyespor 1-1 Kovacılarspor, Doğukent Gençlik 2-1 Arıcakspor." - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Rüstempaşaspor, Hekimhan Belediyespor'u mağlup ederek ilk galibiyetini aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement