Ryan Giggs, Manchester United'a Veda Ediyor - Son Dakika
Spor

Ryan Giggs, Manchester United'a Veda Ediyor

Manchester United'ın efsane ismi Ryan Giggs, Mourinho'nun yetkilerini kısıtlaması ve kendi yardımcılarıyla çalışmak istemesi nedeniyle takımdan ayrılma kararı aldı.

02.06.2016 09:19  Güncelleme: 09:24

Manchester United'da Ryan Giggs depremi yaşanıyor…

Kırmızı Şeytanlar'ın efsane isimlerinden biri olan ve 29 yıldır hem oyuncu hem de antrenör olarak kulüpte yer alan Ryan Giggs'in takımdan ayrılmaya hazırlandığı iddia edildi.

VEDA EDİYOR

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre; geçtiğimiz sezon Louis van Gaal'in yardımcılığını yapan Giggs'in, yeni teknik direktör Jose Mourinho'nun yetkilerini kısıtlaması ve kendi yardımcılarıyla çalışmak istemesi nedeniyle ayrılmak istediği belirtildi.

HEDEFİ TEKNİK DİREKTÖRLÜK

Ryan Giggs'in Manchester United'dan ayrılmak istemesinin bir başka nedeni de artık teknik direktörlük yapmak istemesi… Galli efsanenin artık yardımcı antrenör olmak istemediği ve yeni bir maceraya atılarak teknik direktörlük yapmayı planladığı kaydedildi.

Manchester United formasını 24 yıl giyen ve 962 maça çıkan 42 yaşındaki Ryan Giggs, kariyeri boyunca Kırmızı Şeytanlar'la 34 kupa kazanma başarısı gösterdi.

Ryan Giggs, Manchester United\'a Veda Ediyor

Son Dakika Spor Ryan Giggs, Manchester United'a Veda Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement