Şaban Eski Takımı Karşıyaka'ya Patladı - Son Dakika
Spor

Şaban Eski Takımı Karşıyaka'ya Patladı

Şaban Eski Takımı Karşıyaka\'ya Patladı

Karşıyaka'yı 3-2 yendiği derbiye damga vuran sezon başında sözleşmesini feshederek sarı kırmızılılara geçen Şaban oldu.

18.03.2013 16:04  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligin ilk yarısında, Karşıyaka'nın 2-0 kazandığı maçın daha 24'üncü dakikasında sakatlanarak oyunu terkeden, yeni takımında bir türlü bekleneni veremediği için eleştirilen genç santrfor, 35'inci dakikada oyuna girdikten sonra takımına üç puanı getiren gollerden ikisini atarak taraftarların gönlünde taht kurdu.

Toplam gol sayısını üçe çıkaran gurbetçi futbolcu, doksan dakikanın ardından "Herşey müthişti" diye konuştu. "Kazanmaya mecburduk. Kaybetmiş olsaydık küme düşerdik" itirafında bulunan Şaban, şunları söyledi:

"Tüm hafta derbiye iyi hazırlandım. Emeklerimin karşılığını almanın mutluluğunu yaşıyorum. Derbi bizi ayağa kaldırdı. Artık puansal olarak rahatlamalıyız. Üçüncü golden sonra tribündeki babama koştum. Karşıyaka yedek kulübesine ve eski takım arkadaşlarıma yönelik art niyetli bir hareket yapmadım."

BOYNUZ KULAĞI GEÇTİ

Bu arada Göztepe, teknik direktörü Kemal Kılıçın hastalık ve cezalar nedeniyle kulübede yer alamadığı süreçte, Antrenör Ümit İnal'ın takımı yönettiği maçlarda daha fazla puanı hanesine yazdırdı. Kemal Kılıç'ın kalbindeki sorun yüzünden ameliyat olduğu dönem ve cezalı haftalarla birlikte toplam 6 maça Ümit İnal'la çıkan Göztepe, 3 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgilik performansla 11 puan aldı. Sarı kırmızılılar, Kılıç'ın kulübede olduğu 12 maçın üçünü kazanıp, birinde berabere kalarak sekiz puan topladı.

Beş sezondur Kılıç'la birlikte görev yapan İnal, "Kaybetsek istifamız gündeme gelecekti. Tamamen Kemal Kılıç'ın taktiklerini sahaya yansıttık. Oyuncu değişiklikleri de hafta içinde hocamızın belirlediği gibi oldu. Derbide başarı varsa taraftarlar, futbolcular ve tüm teknik kadronundur" dedi.

Üçüncü goldeki sevinç gösterisi nedeniyle kendisini eleştiren Karşıyaka teknik direktörü Cihat Arslan'la görüştüğünü belirten İnal, "Golü atan Şaban'ı uyardım. Hareketi kasti değildi. Etik değerlere önem veririm. Eski takım arkadaşım Arslan'ın bana kırılacağını sanmıyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şaban Eski Takımı Karşıyaka'ya Patladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement