Sagna: Artık Daha İyisini İstiyorum - Son Dakika
Spor

Sagna: Artık Daha İyisini İstiyorum

Sagna: Artık Daha İyisini İstiyorum

7 yıllık Arsenal macerasına nokta koyup Manchester City'nin yolunu tutan Fransız yıldız, yerini kaybetmekten korkuyor.

04.09.2014 15:02

Arsenal ile sözleşmesi bittiği için bonservis bedeli ödenmeden Manchester City'e transfer olan 31 yaşındaki Bacary Sagna, yeni takımında Arjantinli sağ bek oyuncusu Pablo Zabaleta ile forma savaşı verecek.

Fransız Milli futbolcu, Sky Sports'a yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"31 yaşındayım ve Arsenal'den ayrılmak için doğru zamandı. Artık yeni bir yer görmek ve kariyerimde ileriye doğru gitmek istiyordum. Çok genç yaşta katıldığım bir aile kulübünden ayrıldım.

Manchester ve Londra arasında farklılıklar var. Havası çok farklı ve şehirde sadece sadece 2 kulüp var. Şimdi daha derin kadroya sahip bir takımdayım ve forma şansı bulmam zorlaştı. Elbette Fransa Milli takımındaki yerimi kaybetme riskim de doğdu. Ancak bunu düşünmüyorum ve hiç olmadığı kadar kendimi güçlü hissediyorum."

2007 yazında 11 Milyon Euro karşılığında Auxerre'den Arsenal renklerine bağlanan Sagna, İngiliz ekipte 284 resmi maçta sahaya çıkmış ve 5 gol atıp 22 de asist yapmıştı.

Alt yapısından yetiştiği Auxerre'de 2004 yılından itibaren A takımda forma giymeye başlayan Sagna, Fransız ekipte toplam 87 maçta görev almış ve defans oyuncusu olmasına rağmen 3 sezonda sadece 7 sarı kart görürken, 2006-2007 sezonunda da takımda yılın futbolcusu seçilmişti.

Tecrübeli futbolcu, Fransa Milli takım formasını ise 42 defa terletti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sagna: Artık Daha İyisini İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement