Dha Spor - Salibasic Ve Gökhan Emreciksin Konyaspor'da - Son Dakika
Spor

Dha Spor - Salibasic Ve Gökhan Emreciksin Konyaspor'da

Dha Spor - Salibasic Ve Gökhan Emreciksin Konyaspor\'da

Dha Spor - Salibasic Ve Gökhan Emreciksin Konyaspor'da

02.02.2011 12:51

DHA SPOR - SALİBASİC VE GÖKHAN EMRECİKSİN KONYASPOR'DA

Konya spor devre arası transfer sezonunun son gününde bir süredir antremanlarda denediği Muamer Salibasic ve Manisaspor'da forma giyen Gökhan Emreciksin ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. Bosna Hersek Ligi takımlarından NK Ombadinac Mionica forması giyen 26 yaşındaki Muamer Salibasic bir süredir teknik direktör Ziya Doğan tarafından antrenmanlarda deneniyordu. Teknik heyetin verdiği olumlu rapor doğrultusunda Salibasic ile 2.5 yıllık sözleşme imzalandı.

Daha önce Fenerbahçe forması da giyen ve son olarak Manisaspor'da top koşturan 27 yaşındaki kanat oyuncusu Gökhan Emreciksin ile de 2.5 yıllğına sözleşme imzaladı. Gökhan takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.

KONYASPOR'A KUTLAMA MEKTUBU

Öte yandan Dünya Fair Play Konseyi ve Dünya Spor Yazarları Birliği, İsviçre'nin Lozan kentinde Beau-Rıvage Palace Oteli'nde yapılan ve dünyanın dört bir köşesinden 160'a yakın spor adamı ve spor yazarının katıldığı galada, Konyaspor'a 2 Nisan 2010 günü geçirdiği trafik kazası sonucu felç kalan Norveçli oyuncuya şampiyonluk kupasını getirmesi ve takım otobüsünü Poljac'ın fotoğraflarıyla kaplaması sonucu kutlama mektubu gönderdi. TOLGA YANIK - KONYA/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Dha Spor - Salibasic Ve Gökhan Emreciksin Konyaspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement