Salih Uçan, Arda'dan Bile Pahalı - Son Dakika
Spor

Salih Uçan, Arda'dan Bile Pahalı

Salih Uçan, Arda\'dan Bile Pahalı

Roma Kulübü, Aziz Yıldırım'ın isteğini kabul ederse Salih Uçan, G.Saray'dan A.Madrid'e 12 milyon euroya giden Arda Turan'ın rekorunu kıracak.

30.05.2014 08:10  Güncelleme: 08:12

İtalya Serie A takımlarından AC Roma, Yıldırım’ın isteğini kabul ederse Salih Uçan, G.Saray’dan A.Madrid’e 12 milyon Euro’ya giden Arda Turan’ın rekorunu kırarak en pahalı Türk oyuncu olacak. İtalyanlar indirim, Salih gelişmeleri bekliyor.

SALİH GİDERSE EN PAHALI TÜRK OLACAK

Hürriyet'te yer alan habere göre; İtalyan devi Roma’nın yaptığı Salih Uçan teklifine Fenerbahçe’nin karşı teklifi ortaya çıktı. Başkan Aziz Yıldırım, 9 milyon Euro öneren Roma’dan 15 milyon Euro para ve Salih’in bir sonraki transferinin yüzde 50’lik bedelini istedi. Yıldırım’ın istediği bu bonservis bedeli kabul edilirse Arda Turan’ın Galatasaray’dan Atletico Madrid’e 12 milyon Euro’luk transferi ile kırdığı rekor aşılacak. Ancak Roma’nın söz konusu rakamı çok yüksek bulduğu belirtilirken sarı lacivertli kulübün bonservis bedelinde indirim yapması isteniyor.

SALİH GELİŞMELERİ BEKLİYOR

 Fenerbahçe’nin bonservis bedelinde indirim yapmaması durumunda büyük bir ihtimalle takımda kalacak olan Salih forma şansı bulamayacağını düşündüğü için moralsiz bir şekilde gelişmeleri bekliyor. Roma’nın teklifini artırmaya fazla istekli olmadığı ancak başkan Aziz Yıldırım’ın da 15 milyon Euro’luk istediğinde direttiği öğrenildi. Başkan Yıldırım’ın fedakarlık yapması durumunda Roma’nın da teklifini yükseltebileceği belirtiliyor.

YÜZDE 50’LİK PAY İSTENİYOR

Fenerbahçe Salih Uçan için 15 milyon Euro’nun yanı sıra, Roma genç oyuncuyu başka kulübe satarsa bonservis bedelinin yarısını istiyor. Yani Salih 30 milyon Euro’ya satılırsa bunun 15 milyon Euro’sunu F.Bahçe alacak. Böylece Salih Uçan bir rekor daha kıracak. 

F.Bahçe geçmişte Elvir Balic’i Real Madrid’e 19 milyon, Okocha’yı da PSG’ye 17 milyon dolara satmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Salih Uçan, Arda'dan Bile Pahalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement