Erden Timur ve Lucas Torreira'nın sevinci Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına damga vurdu - Son Dakika
Spor

Erden Timur ve Lucas Torreira'nın sevinci Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına damga vurdu

Erden Timur ve Lucas Torreira\'nın sevinci Galatasaray\'ın şampiyonluk kutlamalarına damga vurdu

MKE Ankaragücü'nü deplasmanda 4-1 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig'de 23. şampiyonluğuna ulaştı. Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasıyla birlikte çılgınca sevinen Galatasaray kafilesinde başkanvekili Erden Timur ile yıldız futbolcu Torreira'nın yerde yuvarlandığı anlar sosyal medyada büyük ilgi çekti.

30.05.2023 22:42  Güncelleme: 23:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti. Karşılaşmanın ardından Erden Timur ile Torrerira'nın sevinci gündeme oturdu.

ERDEN TİMUR İLE TORREIRA ÇİMLERDE YUVARLANDI

MKE Ankaragücü maçının son düdüğünün çalmasıyla birlikte tüm yedek kulübesi ve yöneticiler Eryaman Stadı'nda sahaya girerek şampiyonluğu kutladı. Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur ile Lucas Torreira büyük mutluluk yaşadı. İkili birbirlerine sarılarak çimlerde yuvarlandı o anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Şampiyonluk kutlamasına damga vuran kare! Erden Timur ile Torreira birbirlerine sarılıp çimlerde yuvarlandı

OKAN BURUK İLK SEZONUNDA ŞAMPİYON

Galatasaray, Süper Lig tarihinde 23. şampiyonluğunu elde etti. Sarı-kırmızılılar da daha önce futbolcu olarak 7 kez şampiyonluk yaşayan Okan Buruk, Galatasaray'a hoca olarak geldiği ilk sezonda şampiyonluk sevinci yaşadı.

Son Dakika Spor Erden Timur ve Lucas Torreira'nın sevinci Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına damga vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Önce vatan: Ne oluyor ulan erden hayırdır millet yanlış anlayacak böyle manitayla bakışır gibi sarılıp yuvarlanmalar 32 8 Yanıtla
  • Uğur Türkiye: Helall has galatasaray 19 3 Yanıtla

Advertisement