Samsun Basketbol-Homend Antakya Belediye Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Samsun Basketbol-Homend Antakya Belediye Maçının Ardından

Samsun Basketbol-Homend Antakya Belediye Maçının Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi 20.haftasında yerli oyuncularla ligi bitirmeye çalışan Samsun Basketbol kendi evinde Homend Antakya Belediyesi'ne 67-49 yenildi.

23.02.2013 20:41

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi 20. haftasında yerli oyuncularla ligi bitirmeye çalışan Samsun Basketbol kendi evinde Homend Antakya Belediyesi'ne 67-49 yenildi.

Maç sonrası düzenlenen bası toplantısında konuşan Samsun Basketbol Baş Antrenörü Murat Kumbasar, düşen takımlardan bir tanesinin Samsun Basketbol olduğunu belirterek, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. Dar kadrom var. 6 tane Türk oyuncu ile mücadele ediyoruz. Maç içersinde 1 tane rotasyonum var. Onlarla beraber saha içersinde kalmaya çalışıyorsun. Aslında oyuncularımın yaptıkları çok da yabana atılacak bir durum değil. Uzun oyuncu sıkıntısı çekmemize rağmen 47 tane ribaund aldık. Sonuçta bu ligi tamamlamaya çalışıyoruz. Düşen takımlardan bir tanesi de biziz. Bu kalan 6 maçımızı onurumuzla mücadelelerimize devam edeceğiz. Sezonu bu şekilde bitirmeye çalışacağız" dedi.

Maçlarda ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Samsun Basketbol oyuncusu Rana Derin ise, "Geçen hafta Ece arkadaşımızın sakatlığı bizi çok üzdü. Zaten çok kısıtlı bir kadro ile mücadele etmeye çalışıyoruz. Ece'nin sakatlığıyla birlikte 6 kişi kaldık. Maçlara çıkıp elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.

Samsun Basketbol'a saygı göstererek oynadıklarını kaydeden Homend Antakya Belediye Baş Antrenörü Hakan Acer ise, "Rakibimizin durumunu takip ediyoruz. Zor bir durumdalar. Onlara saygı göstererek oynadık. Bizde kendi basketbolumuza saygı gösterdik. Bütün oyuncularımızı oynatma şansı bulduk" şeklinde konuştu.

Kazandıkları için mutlu olduğunu belirten Homend Antakya Belediye oyuncusu Eda Demirkol da, "Diğer maçlarda daha iyi oynayacağız. Samsun Basketbol'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsun Basketbol-Homend Antakya Belediye Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement