Samsun Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi - Son Dakika
Spor

Samsun Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi

Samsun Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen 'Samsun Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi'nde dereceye girenlere ödülleri verildi.

01.04.2013 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından düzenlenen 'Samsun Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi'nde dereceye girenlere ödülleri verildi.

Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen Samsun Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi'ne 46 takımdan 269 sporcu katıldı. Yıldızlar, Çocuk A ve Çocuk B kategorilerinde dereceye girenlere ödüllerini Atakum Belediye Başkanı Metin Burma verdi.

Gerçek Satranç Ejderleri, TED Samsun Koleji ve Atakum Belediyesi Satranç Spor Kulübü takımları kategorilerinde birinci olarak kupa kaldırırken, Samsun Çocuk ve Yıldızlar Ligi 46 takımdan, 184 sporcunun hamle yapması ile başladı. Açılış hamlesi Atakum Belediye Başkanı Metin Burma tarafından yapıldı.

Yıldızlar grubunda Gerçek Satranç Ejderleri birinci, Demirspor Kulübü ikinci, Kızılırmak Yıldızları üçüncü, Atakum Belediyesi Satranç Spor Kulübü dördüncü olurken, Çocuk A grubunda TED Samsun Koleji birinci, Seyfi Demirsoy İlkokulu ikinci, Samsun Demirspor Kulübü üçüncü ve Kızılırmak Gümüş Vezir takımı da dördüncü oldu. Çocuk B grubunda ise Atakum Belediyesi Satranç Spor Kulübü A Takımı birinci, Adnan Ölmez Krallar ikinci, Canik Fatih Ortaokulu üçüncü Bilsem Şampiyonları da dördüncü oldu.

Dereceye girenler takımlar Türkiye Şampiyonası için 19 - 24 Nisan 2013 tarihinde Karaman'da yapılacak olan turnuvada yer alacaklar.

Öte yandan Mediva Hastanesi'nin sponsor olduğu Demirspor Kulübü de yıldızlar grubunda ikinci, Çocuk A grubunda da üçüncülü olarak Karaman'a gitmeye hak kazandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsun Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement