Samsun'da Amatör Spor Haftası Başladı - Son Dakika
Spor

Samsun'da Amatör Spor Haftası Başladı

Samsun\'da Amatör Spor Haftası Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Federasyonları Konfederasyonu tarafından düzenlenen “Amatör Spor Haftası” Samsun’da başladı.

13.10.2014 10:02

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Amatör Spor Federasyonları Konfederasyonu tarafından düzenlenen "Amatör Spor Haftası" Samsun'da başladı.

13 - 19 Ekim Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

Anıta bırakılan çelengin ardından konuşan İl Müdürü Güven Öztürk, "Samsun'da 2014 yılında spora damga vuran isimler, milli sporcular ve yıl boyunca ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmiş sporcular halkımıza tanıtılacak. Bu sporcular plaket ve hediyelerle ödüllendirilecek. Amatör olmadan profesyonel olunmuyor. Amatörün önemini ön plana çıkarma noktasında bu tür organizasyonlar çok önemlidir. Amatör spor denince salon sporları ön plana çıkmaktadır. Bu alanlarda başarılı sporcularımızın yetişmesi için Bakanlığımız son yıllarda yapmış olduğu önemli yatırımlar var. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak biz de büyüyoruz" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsun'da Amatör Spor Haftası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement