Samsunspor'a Moral Yemeği - Son Dakika
Spor

Samsunspor'a Moral Yemeği

Samsunspor\'a Moral Yemeği

Samsun'da İstiklal Caddesi'nde faaliyet gösteren Emir Balık Market'in sahibi İbrahim Canikli, Samsunspor'a moral yemeği verdi.

08.09.2012 12:51

Samsun'da İstiklal Caddesi'nde faaliyet gösteren Emir Balık Market'in sahibi İbrahim Canikli, Samsunspor'a moral yemeği verdi.

Yemeğe Başkan Emin Kar, İkinci Başkan Recep Hun, İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Erdem Eynel, Genel Sekreter Mehmet Yılmaz, Teknik Direktör Erhan Altın ve ekibi ile futbolcular katıldı. Futbolcular günün yorgunluğunu müessesenin leziz balık çeşitlerinden tadarak attı. İşletme sahibi İbrahim Canikli ve bir TV kanalındaki Samsunspor ile ilgili yaptığı konuşmada tüm Türkiye'yi ağlatan oğlu Emir Canikli, başkan ve futbolcularımızla yakından ilgilendi. Yemek sonunda hatıra fotoğrafı çekilirken, işletmenin Samsunspor köşesi ise büyük ilgi çekti.

Samsunspor Başkanı Emin Kar, "Bize her konuda destek olan gerçek bir Samsunsporlu İbrahim Canikli'ye bu jesti nedeniyle teşekkür ediyoruz" dedi.

İşletme sahibi Canikli ise, "Her zaman Samsunspor'un yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. İnşallah şampiyonluk sevincimizi yine burada paylaşırız" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'a Moral Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement