Samsunspor'da Kahramanmaraşspor Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Samsunspor'da Kahramanmaraşspor Hazırlıkları

Samsunspor\'da Kahramanmaraşspor Hazırlıkları

Samsunspor, PTT 1. Lig'in 38. haftasında kendi evinde cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların önünde oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

30.04.2014 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor, PTT 1. Lig'in 38. haftasında kendi evinde cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların önünde oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ile başladı. Ardından antrenman kondisyon çalışması, 5'e 2 çalışma ve çift kale maç ile tamamlandı. Çift kale maçta oyuncuların neşeli olmaları dikkatlerden kaçmazken, sakatlıkları bulunan Erdem Şen ve Canberk Aydın düz koşu yaptı.

SOĞUK: "SAMSUNSPOR'UN KURTULUŞU SÜPER LİG"

Takımın Play-off durumunu değerlendiren Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, "Arzu ettiğimiz direkt olarak Süper Lig'e çıkmaktı. Fakat netice itibariyle Play-off ile karşı karşıya kaldık. Bununla ilgili teknik heyetimiz, futbolcu arkadaşlarımız Play-off ile ilgili çalışmalarını teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar bu doğrultuda başlattı. Amacımız Samsunsporumuzun özlenen, halkımızın, seyircimizin ve taraftarımızın da beklediği Play-off'tan Süper Lig'e çıkmaktır. Bu doğrultuda çalışmalar devam etmektedir. Biz Samsunspor'un kurtuluşunun da Süper Lig olduğu düşüncesi içerisinde olduğunu söylemek istiyorum" dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

PTT 1. Lig'den düşmesi kesinleşen Kahramanmaraşspor'un Samsun'a gelmeyeceği yönündeki çıkan iddialara da değinen Soğuk, "Kahramanmaraşspor'un gelip gelmemesini biz bilemeyiz ama bu maçla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz hafta sonu oynayacağımız müsabakaya da hazırlanıyoruz. Ancak asıl hedef Süper Lig. Bununla ilgili bir plan ve program kapsamı içerisinde de hocamızın uygun gördüğü çalışma doğrultusunda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Nihat Soğuk taraftara da seslenerek, "Takımımızın itici gücü olan taraftarlarımızın tribündeki yerlerini alması gerekiyor. Ülkemizde uygulanan yeni sistemin taraftarlar tarafından da bilinmesini arzu ediyoruz. Bu konudaki gerekli hassasiyetlerin göstermelerini de rica ediyoruz" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Samsunspor'da Kahramanmaraşspor Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement