Şanlıurfaspor Adana Demirspor Maçına Hazır - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Adana Demirspor Maçına Hazır

Şanlıurfaspor Adana Demirspor Maçına Hazır

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Adana’ya hareket etti

05.10.2013 20:02

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak Adana'ya hareket etti.

GAP Vadisi Tesislerinde teknik sorumlu Ömer Can Göksu nezaretindeki son antrenmana rahatsızlığı nedeniyle Fotakis ve hafif sakatlığı bulunan Yasin Avcı katılmadı. Taktik çalışmalarıyla başlayan antrenman, çift kale maçın ardından sona erdi.

Göksu, Şanlıurfaspor'un çok kaliteli bir ekip olduğunu belirterek, Adana'dan galibiyetle döneceklerine inandıklarını ifade etti. Son iki maçtan galibiyetle ayrıldıklarını anımsatan Göksu, şunları kaydetti:

"Son iki maçta 3'er gol atarak 6 puan kazandık, takımımızın iyi bir ekip olduğunu en azından herkes görmüş oldu. Adana Demirspor maçına da bu ciddiyetle hazırlandık. Oyuncularımız çok önemli bir takımla oynayacağımızın farkındalar, ben onlara güveniyorum. İnşallah galibiyet alarak seriyi devam ettireceğiz."

Sarı-yeşilli kafile antrenmanın ardından pazartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Adana Demirspor maçı için taraftarların alkışlarıyla bu kente hareket etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Adana Demirspor Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement