Şanlıurfaspor Basketbol Takımı Görücüye Çıktı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı Görücüye Çıktı

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı Görücüye Çıktı

Şanlıurfaspor basketbol takımının 12 oyuncusu kapalı spor salonunda düzenlenen toplantı ile basına tanıtıldı.

28.10.2013 23:30  Güncelleme: 23:45

Bu yıl kurulan Şanlıurfa spor Basketbol Takımı görücüye çıktı.

Şanlıurfaspor basketbol takımının oyuncuları GAP Arena Stadyumu'nun hemen yan tarafında bulunan kapalı spor salonunda düzenlenen toplantı ile basına tanıtıldı.

12 kişilik olan takımın oyuncu isimleri; Fırat Aydemir, Deniz Gölçay, İrfan Öztel, Turgay Tatlı, Anıl Binici, Baver Yücesoy, Hasan Murat Alıcı, Mahmutcan Büyükhatipoğlu, Müfitcan Alp, Deniz Gündüzalp, Mehmet Direkli ve Fatih US şeklinde.

Şanlıurfaspor Basketbol Takımı'nın tanıtım toplantısına Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in yanı sıra, Şanlıurfaspor 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz ve bazı kamu kurum ve daire amirleri katıldı.

Yapılan toplantıda bir konuşma yapan Şanlıurfaspor 2. Başkanı Uğur Büyükhatipoğlu, "Şanlıurfaspor Basketbol Takımı'nın tanıtım gecesinde bir araya geldik. Bu takıma büyük katkısı olan Şanlıurfa Valimiz Celalettin Bey'e şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Büyükhatipoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şanlıurfaspor yönetimi olarak sadece futbol alanında yatırım yapmıyoruz. Gençlerimizin spor salonlarına ilgi göstermesi için erkek basketbol takımını kurduk. Futbolda alt yapıda her branşta futbolcu yetiştiriyoruz. Biz bu konuda destek veren kulüp Başkanımız Fethi Şimşek ve Valimiz Celalettin Güvenç'e teşekkür ederim."

Öte yandan tanıtım toplantısı Şanlıurfaspor Basketbol Takımı ile Veteran Şöhretler Basketbol Takımı'nın kendi aralarında yaptığı dostluk maçı ile son buldu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Basketbol Takımı Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement