Şanlıurfaspor - Boluspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor - Boluspor Maçının Ardından

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Boluspor teknik direktöra Hamit Cihan'ın açıklaması Şanlıurfaspor teknik direktör Kerimoğlu'nun açıklama yapmaması üzerine gazetecilerin alkışlı tepkisi Gazeteciler ile Şanlıurfaspor çalışanları arasında çıkan gerginlik Şanlıurfaspor Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak'ın açıklaması Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Cihan: "Hedefimiz 3 puanı kazanmaktı, ama sonuç olarak 2 puanı kaybeden 2 takım var sahada" PTT 1. Lig takımlarından Boluspor teknik direktörü Hamit Cihan, "Hedefimiz 3 puanı kazanmaktı, ama sonuç olarak 2 puanı kaybeden 2 takım var sahada.

27.02.2016 20:09

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Boluspor teknik direktöra Hamit Cihan'ın açıklaması

Şanlıurfaspor teknik direktör Kerimoğlu'nun açıklama yapmaması üzerine gazetecilerin alkışlı tepkisi

Gazeteciler ile Şanlıurfaspor çalışanları arasında çıkan gerginlik

Şanlıurfaspor Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak'ın açıklaması Maçın ardından

Boluspor teknik direktörü Cihan: "Hedefimiz 3 puanı kazanmaktı, ama sonuç olarak 2 puanı kaybeden 2 takım var sahada"

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor teknik direktörü Hamit Cihan, "Hedefimiz 3 puanı kazanmaktı, ama sonuç olarak 2 puanı kaybeden 2 takım var sahada. 2 takım da bana göre 2 puan alsaydı çok değerli puan olacaktı" dedi.

Cihan, maçın ardından yaptığı basın toplantısında, hafta başından beri rakipleriyle ilgili iyi bir analiz yaptıklarını söyledi.

İyi bir rakiple mücadele ettiklerin belirten Cihan, "Bizim açımızda sert bir maç oldu. İki takım da iyi mücadele etti. Hedefimiz 3 puanı kazanmaktı, ama sonuç olarak 2 puanı kaybeden 2 takım var sahada. 2 takım da bana göre, 2 puan alsaydı çok değerli puan olacaktı iki takım içinde" diye konuştu.

Kerimoğlu açıklama yapmadı

Şanlıurfaspor teknik direktörü Tugay Kerimoğlu açıklama yapmadı. Toplantı salonunun kapısından "iyi akşamlar" diyerek ayrılan Kerimoğlu'na basın mensupları alkışlarla tepki gösterdi.

Bunun üzerine basın mensupları ile bazı Şanlıurfaspor çalışanları arasında gerginlik yaşandı.

Polis ekiplerinin araya girmesiyle gerginlik son erdi.

Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak, hiç kimsenin Şanlıurfaspor'dan daha kıymetli olmadığını söyledi.

Şanlıurfasporlu bazı çalışanların basın mensuplarına küfrettiğini ileri süren Gülebak, "Şanlıurfaspor kentin en önemli değerlerinden biridir. Biz niye tepki gösterdik? Sayın hocamız, Şanlıurfa basınını tam 15 maçtır tesislere almadı. Tesislerdeki antrenmanları basın mensuplarına kapatarak yasak koydu. Bizler hocamıza saygı gösterdik belki taktiksel bir olaydır diye. Maalesef hocamız ulusal basını getirerek Şanlıurfaspor tesislerinde boy boy röportajlar verdi. Maalesef Şanlıurfa basını küçük görmeye devam ediyor. Biz de basın mensupları olarak bu olaya tepki gösteriyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfaspor - Boluspor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor - Boluspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement