Raşit Çetiner: Planlar Bazen Tutmuyor - Son Dakika
Spor

Raşit Çetiner: Planlar Bazen Tutmuyor

Raşit Çetiner: Planlar Bazen Tutmuyor

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, 3 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirti.

18.09.2013 23:24  Güncelleme: 12:20

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, 3 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtirken, TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise, "Sahadan galip gelseydik daha iyi olurdu" dedi.

RAŞİT ÇETİNER: PLANLAR BAZEN TUTMUYOR

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner, 1-1'lik TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından futbolda planların bazen tutmadığını söyledi. Son dakilalarda basit bir gol yediklerini belirten Çetiner, şunları söyledi:

"Bugün kazanmak için sahaya çıktık ve önümüzdeki 3 maçı da kazanmayı planlıyorduk. 3 puan olarak gerideydik ve bunu telafi etmenin en güzel yolu bu 3 maçı kazanıp arada kupa maçında da tur atlayıp devam etmekti. Ama bu planlar bazen futbolda tutmuyor. Bugün çok iyi oynamadık. Ama buna rağmen birkaç tane pozisyon kaçırdık ilk yarıda. Baskı altında oynadık. Işıkların sönmesi sahanın azizliği derken çok kolay ve basit bir gol yedik. Futbolculara bir şey söylemek mümkün değil 35 dakika boyunca saha içerisinde bekleyerek soğudular. Bunlar bahane değil. Şanlıurfaspor gibi oynamadık iki puan kaybettik. Taraftarların istifa slognlarına saygı duyuyorum."

EROL TOK: 3 PUAN ALMAYA GELMİŞTİK

TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok ise, Şanlıurfa'ya 3 puan almaya geldiklerini ifade ederek, "Bugün buraya üç puan almak için geldik. Sahada aynı performansı sergiledik. Galip gelseydik çok daha iyi olacaktı. Ama sporcularımızın her geçen gün iyi futbol oynaması bizleri gururlandırıyor. Maç içersindeki dayanışma, takımı her geçen gün ileriye götürüyor. Bu ligde genç ve iyi futbol oynayan takım olmak istiyoruz" diye konuştu. - Pınar

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Raşit Çetiner: Planlar Bazen Tutmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement