Santos, Sporcope'a Konuştu - Son Dakika
Spor

Santos, Sporcope'a Konuştu

Santos, Sporcope\'a Konuştu

Spor Toto süper Lig 23. haftasında Fenerbhaçe ile Beşiktaş arasından oynanacak derbi mücadelesi şampiyonluk yolunda belirleyici olacak.

28.02.2016 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE ÖZEL HABER - Spor Toto süper Lig 23. haftasında Fenerbhaçe ile Beşiktaş arasından oynanacak derbi mücadelesi şampiyonluk yolunda belirleyici olacak. Yarın Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde yapılacak maç öncesinde bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen yıldız futbolcu Andre Santos, sporcope.com'un sorularını yanıtladı.

Röportaj: Cansel Kemiksiz

Şu an İsviçre takımlarından FC Wil'de futbol hayatına devam eden Santos, 2009-2011 yılları arasından sarı lacivertli formayı giymişti. Fenerbahçe'nin Corintias'tab kadrosuna kattığı Brezilyalı oyuncu daha sonra 7 milyon euro'luk bonservis bedeliyle İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'ın yolunu tutmuştu.

"Derbiler benim için hep özel olmuştur"

Fenerbahçe ile de birçok derbi maçına çıkan 32 yaşındaki oyuncu yarın oynanacak maçı değerlendirdi. Her zamanki gibi zor büyük ve zor bir maç olacağını söyleyen Andrea Santos, "Derbi maçlar benim için her zaman özel olmuştu. Oynamaktan en çok keyif aldığım karşılaşmalardı. Pazartesi günü oynanacak derbi de çok büyük ve zor bir maç olacak ifadelerini kullandı.

"Goller Souza ve Van Persie'den gelir"

Şampiyonluk yolunda belirleciyi olacak karşılaşmayı Fenerbahçe'nin kazanacağına inandığını söyleyen Santos, "Fenerbahçe'nin bu maçtan galip ayrılacağına inancım tam. Bence Fenerbahçe 2-0 kazanır, goller de David de Souza ve Robin van persie'den gelir" yorumunda bulundu.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Santos, Sporcope'a Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement