Sarı-kırmızılılar "Oğulcan" krizini çözdü! Yıldız futbolcu, Hatay maçında forma giyecek - Son Dakika
Spor

Sarı-kırmızılılar "Oğulcan" krizini çözdü! Yıldız futbolcu, Hatay maçında forma giyecek

Oğulcan Çağlayan'ın lisansı Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında yaşanan ihtilaf nedeniyle çıkarılmamıştı. İki kulüp arasında anlaşma sonunda sağlandı. Buna göre sarı-kırmızılı kulüp, Karadeniz kulübüne Ali Yavuz Kol'u bonservisiyle Yunus Akgün ve Atalay Babacan'ı ise kiralık olarak verecek. Resmi imzaların atılmasının ardından Oğulcan'ın 23 Ağustos Pazartesi günü oynanacak Hatayspor maçında forma giyeceği düşünülüyor.

18.08.2021 14:04  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında yaşanan Oğulcan Çağlayan krizi çözüme kavuştu. Sarı-kırmızılı kulüp, 3 futbolcusunu Karadeniz ekibine yollamasının ardından 25 yaşındaki futbolcunun lisansını çıkaracak.

ALİ YAVUZ KOL BONSERVİSİYLE GİDECEK

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasındaki görüşmeler olumlu şekilde tamamlanırken anlaşmaya istinaden Galatasaray, Ali Yavuz Kol'u bonservisiyle Çaykur Rizespor'a gönderecek. Yunus Akgün ve Atalay Babacan ise kiralık olarak Çaykur Rizespor'un yolunu tutacaklar. Transferine ilişkin ihtilafın çözülmesi sonucunda Oğulcan Çağlayan'ın 23 Ağustos Pazartesi günü oynanacak Galatasaray- Hatayspor mücadelesinde forma giymesi bekleniyor.

Sarı-kırmızılılar "Oğulcan" krizini çözdü! Yıldız futbolcu, Hatay maçında forma giyecek

Son Dakika Spor Sarı-kırmızılılar 'Oğulcan' krizini çözdü! Yıldız futbolcu, Hatay maçında forma giyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Necati Çolak : Ne ara yıldız futbolcu oldu anlamadık üç büyüklerde oynayan her futbolcuya yıldızı yapıştırdınız Türkiye de yıldız damgasını almak istiyorsan üç büyüklerin birinin kulübesinde oturmam yeter hatta sadece transfer bile olsan yeter takımda olmana gerek bile yok 6 3 Yanıtla

Advertisement