Schalke'den Futbol Dersi: 2-5 - Son Dakika
Spor

Schalke'den Futbol Dersi: 2-5

Schalke\'den Futbol Dersi: 2-5

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final turu ilk maçında Inter Guiseppe Meazza'da Alman temsilcisi Schalke 04'ü konuk etti.

06.04.2011 02:00

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final turu ilk maçında Inter Guiseppe Meazza'da Alman temsilcisi Schalke 04'ü konuk etti. Gol sağanağı şeklinde geçen mücadeleden gülerek ayrılan taraf 5-2'lik skorla konuk Alman ekibi oldu ve 13 Nisan'daki rövanş için büyük avantaj elde etti.

Geçtiğimiz Cumartesi bu sahada oynanan Milan - Inter maçında olduğu gibi bu mücadelede de ilk gol henüz ilk dakika dolarken geldi. Dejan Stankovic'in, kaleciden gelen topa orta sahadan gelişine yaptığı harika vuruşla ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

MAÇIN GOLLERİNİ "GOALZONE 3D" FARKIYLA İZLEYİN

Schalke bu gole, 17. dakikada Joel Matip ile yanıt verirken 34. dakikada Diego Milito ile Milano ekibi yeniden öne geçti. Ancak 40. dakikada Edu ile Schalke yeniden skorda dengeyi sağladı ve devre bu şekilde sona erdi.

İkinci yarıda sahanın hakimi konuk Schalke idi. 53. dakikada kurt golcüsü Raul ile öne geçen Schalke, 57. dakikada Ranocchia'nın kendi kalesine attığı golle farkı ikiye çıkardı. Chivu'nun 62. dakikada oyundan atılmasıyla düzeni iyiden iyiye bozulan Inter karşısında şovunu sürdüren konuk ekip 75. dakikada Edu ile durumu 5-2'ye getirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Schalke'den Futbol Dersi: 2-5 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement