29 Aralık 2013 tarihinde Fransa'da kayak yaparken geçirdiği kazananın ardından geçtiğimiz günlerde komadan çıktığı açıklanan Michael Schumacher'e bir şok da sponsorundan geldi.
Alman pilotun sponsorlarından biri olan HassiaGruppe, Schumacher ile bu yıl sona erecek olan sponsorluk sözleşmesinin ardından kendisiyle yeni bir kontrat yapmayacaklarını açıkladı.
"SCHUMACHER'LE YOLA DEVAM ETMEYECEĞİZ"
Almanya'nın önde gelen meşrubat firmalarından biri olan HassiaGruppe'nin basın sözcüsü yaptığı açıklamada, bundan böyle Schumacher ile yola devam etmeyeceklerini, mevcut sponsorluk sözleşmesinin sona ermesinin ardından yeni bir kontrat yapılmayacağını açıkladı.
Son Dakika › Spor › Sponsorundan Schumacher'e Büyük Ayıp - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.