Sedat Sözlü'den Taraftara Transfer Müjdesi - Son Dakika
Spor

Sedat Sözlü'den Taraftara Transfer Müjdesi

Sedat Sözlü\'den Taraftara Transfer Müjdesi

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, geçtiğimiz sezon Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’un kalesini koruyan Oğuz Dağlaroğlu ile anlaşmaya yakın olduklarını söyledi.

06.07.2015 18:24

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, geçtiğimiz sezon Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un kalesini koruyan Oğuz Dağlaroğlu ile anlaşmaya yakın olduklarını söyledi.

Koza Televizyonu'nda Ergün Kara'nın sunuculuğunu yaptığı 'Koza Spor' programına konuk olan Sedat Sözlü, takımın tüm idmanlarını takip etmeye çalışacağını belirterek, "Kamuoyunun bizden beklentileri fazla. Beklentiler beni gururlandırıyor. Kulüp başkanı olarak direk takımın içinde olacağım. Yaşayacağım. Bizden habersiz kuş uçmayacak. Oyuncunun ne sıkıntısı var bileceğiz. Kulüp başkanı her şeyi yaşarsa sana herkes inanır. Futbolcular sana inanacak bir defa. Gözüne baktıklarında 'Bu adam bu işi yapar demeli.' O inancı o oyuncuya vermeliyiz" diye konuştu.

Sözlü, başarılı olmak için yola çıktıklarını belirterek, "Her şeyimizi feda etmek zorundayız. Bir aksaklık olmazsa bu takım başarılı olacak. Adana Demirspor gibi bir takımın hedefi her zaman şampiyonluktur" dedi.

SEDAT SÖZLÜ'DEN TRANSFER MÜJDESİ

Teknik direktör Osman Özköylü'ye "Bize kim faydalı olacaksa onu alalım" dediğini aktaran Sözlü, hatır gönül için oyuncu almadıklarını söyledi. Başkan Sözlü, iki yabancı oyuncuyla daha görüştüklerine vurgulayarak, "Çok iyi Fransız bir futbolcu var görüştüğümüz. Çarşamba günü Türkiye'ye gelecek inşallah. Forvet oyuncusu. Anlaşma zemini arayacağız. Kasetlerini günlerdir izliyoruz. Bulunduğu ligde 29 gol atmış. Bir tane de çok iyi bir orta saha oyuncusu ile görüşüyoruz. Böyle Messi gibi diyebileceğiniz bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Emrullah haricinde bir kaleci daha alacaklarının altını çizen Sözlü, "Akhisar Belediyespor'un kalecisi Oğuz ile yönetici arkadaşlarımız önümüzdeki günlerde Ankara'da görüşecek. Büyük bir ihtimalle anlaşırız. Oyuncunun kendisi Osman hocamızla çalışmak istiyor" şeklinde konuştu.

"ATTAMAH'IN SÖZLEŞMESİNİ UZATACAĞIZ"

Başkan Sözlü, geçen sezon takımda iz bırakmış oyuncuların inisiyatifinin teknik direktör Osman Özköylü'de olduğuna dikkat çekerek, "Geçen sezondan Hüseyin Kala takımda kaldı. Tayfun'un da kalmasını istedik. Ama takımı vermedi. Hocamız Artur'un yerine daha verimli adam düşünüyor. Beykan'ı da düşünmediğini söyledi hocamız. Hurşut ayrıldı, Özgürcan kampta çalışıyor. Attamah'ın bir yıllık sözleşmesi kaldı. Onu uzatacağız. İnisiyatif hocamıza bıraktım. Hocamız değerlendiriyor" diye konuştu.

Başkan Sözlü, takımı kurduktan sonra borçlara ve kalıcı gelir için projelere kafa yoracaklarını söyledi.

"AİLELERE SORSAN ÇOCUKLARI MESSİ, RONALDO"

Sedat Sözlü, alt yapıda da değişime gideceklerini söyleyerek, şunları aktardı:

"Alt yapıdan aldığımız birkaç raporu aldık Osman hocaya verdik. Osman hoca çalışma yapılıyor. Teknik direktörün görüşü bizim için önemli. Hocamız değerlendirmesini yapacaktır. Alt yapıda öne çıkan oyuncularımızı kiralık olarak vereceğiz. Annelere babalara sorsan çocukları Messi, Ronaldo. Aileleri çocuklarının kampa gitmesini istiyor. Osman hoca hedefi olan bir adam. Ben her önüme geleni Osman hocamıza söyleyip buna bir bak diyemem. Antrenmana çıkaramayız. Burada hatır gönül işi olmaz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sedat Sözlü'den Taraftara Transfer Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement