Seedorf: Günah Keçisi Ballotelli Oldu - Son Dakika
Spor

Seedorf: Günah Keçisi Ballotelli Oldu

Seedorf: Günah Keçisi Ballotelli Oldu

Milan'da kimsenin suçlu olmadığını ve herkesin elinden geleni yaptığını söyleyen Seedorf, Balotelli'ye gelen eleştirilere üzüldüğünü belirtti.

15.03.2014 22:43

Clarence Seedorf, Milan'ın kötü gidişatının günah keçisinin Mario Balotelli olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Serie A'da 10. sırada bulunan Milan, Şampiyolar Ligi'nin ikinci turunda Atletico Madrid'de elendi.

Seedorf yaptığı açıklamada, "Yaşadığı kas problemi nedeniyle tedbir olsun diye çalışmalara katılmadı ama ciddi bir sorunu yok." şeklinde konuştu.

Hollandalı teknik adam sözlerine, "İnsanların artık günah keçisi aramaları doğal ama biz birliğimizi koruyup odaklanmaılıyız. Eğer Juventus'u ve Atletico'yu evimizde yenebilseydik işler çok farklı olurdu." ifadeleriyle devam etti.

Kendilerini geliştirmeleri gerektiğini vurgulayan teknik adam, "Geçen iki yılda Milan, gerilemişti ve bu oldukça zor bir durumdu. Buraya geldiğimde fiziksel ya da psikolojik olarak güçlü bir takım göremedim. Kendimizi geliştirmek için her şeyi göz önüne almalıyız." sözlerini ekledi.

Seedorf, takımı hakkında özeleştiride bulunurken, düşüncelerini, "Oyuncular kendilerini geliştiriyorlar ama sonuçlar tutarlı olmuyor. Avrupa seviyesine gelmeliyiz ve sahada yaptılarımıza odaklanmalıyız. Buraki kimse suçlanamaz. Biz Milan için en iyi şeyi yapmaya çalışıyoruz. Zor bir durumdayız ve güven eksiğimiz var. Sizin iyimser olup olmamaız önemli değil bu takım gelecekte iyi şeyler yapacağını biliyorum." ifadeleriyle dile getirdi.

Hollandalı çalıştırıcı ayrıca yarınki maçta Giampaolo Pazzini ilk 11'de olmayacağını belirtti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Seedorf: Günah Keçisi Ballotelli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement