Selçuklu Sporcuları Madalyalarla İlçeye Döndü - Son Dakika
Spor

Selçuklu Sporcuları Madalyalarla İlçeye Döndü

Selçuklu Sporcuları Madalyalarla İlçeye Döndü

Selçuk Belediyesi'nin desteklediği 17. Çeşme Yarımada Spor Oyunları'na katılan Selçuklu sporcular, çeşitli derecelerde ödül alarak madalya ve kupalarla ilçeye döndüler. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, sporcuları tebrik ederek gelecekteki başarılarını diledi.

12.05.2024 10:10  Güncelleme: 10:12

Bu yıl 17.'si düzenlenen Yarımada Spor Oyunlarına katılan Selçuklu sporcular, çeşitli derecelerde ödül alarak madalya ve kupalarla ilçeye döndüler.

Selçuk Belediyesi'nin desteklediği 17. Çeşme Yarımada Spor Oyunları'na katılan 197 Selçuklu sporcu ve 18 antrenör, gösterdikleri başarıyla ilçeye büyük gurur yaşattılar. Selçuk Belediyesinin desteğiyle gerçekleştirilen turnuvada elde ettikleri ödüllerle kente dönen sporcular, Selçuk'u başarıyla temsil ettiler. Tüm kategorilerde derece yapan sporcular, final karşılaşması sonunda madalya ve kupalarını alarak büyük bir gururla ilçeye dönmenin mutluluğunu yaşadılar.

"İlham kaynağısınız"

İlham veren kent Selçuk'a bu gururu yaşatan tüm sporcuları yürekten tebrik ettiğini belirten Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, "Sizler, sporda başarıya giden yolda önemli bir kilometre taşısınız ve ilham kaynağısınız. Gösterdiğiniz üstün performans ve azimle, ilçemizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Sizlerin elde ettiği bu zafer, bizim için gurur kaynağıdır ve gelecekteki başarılarınızı dört gözle bekliyoruz. Sizlerle gurur duyuyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Selçuklu Sporcuları Madalyalarla İlçeye Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement