Şenol Güneş: "Alanyaspor maçına iyi hazırlanmamız lazım, iyi bir takımla oynayacağız" - Son Dakika
Spor

Şenol Güneş: "Alanyaspor maçına iyi hazırlanmamız lazım, iyi bir takımla oynayacağız"

- Şenol Güneş: "Alanyaspor maçına iyi hazırlanmamız lazım, iyi bir takımla oynayacağız" Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 21. haftasında sahalarında oynayacakları Alanyaspor maçına iyi hazırlanmaları gerektiğini çünkü cesur bir ekiple mücadele edeceklerini söyledi.

24.01.2023 16:09  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Şenol Güneş: "Alanyaspor maçına iyi hazırlanmamız lazım, iyi bir takımla oynayacağız"

İSTANBUL - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'in 21. haftasında sahalarında oynayacakları Alanyaspor maçına iyi hazırlanmaları gerektiğini çünkü cesur bir ekiple mücadele edeceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında evinde Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, müsabakanın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. İdman öncesi Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Yoğun maç programlarının olduğuna dikkat çeken Güneş, "Biz de ona göre hazırlanıyoruz. Josef sakat, Saiss'in hafif sakatlığı var. Ghezzal idmana katıldı. Başka sakat oyuncumuz yok. Üç de cezalı oyuncumuz var. Ghezzal ne zaman sağlıklı olursa o zaman oynar. Önce sağlık, acele etmeye gerek yok. Corendon Alanyaspor iyi bir takım. Cesur bir şekilde oynuyorlar. Corendon Alanyaspor maçını kazanmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarına ilişkin ise Güneş, "Transfer döneminde gelen olur, giden olur. Kimlerin geleceğini bilmiyoruz. Birçok isim konuşuluyor. Bizim gündemimiz antrenman. Corendon Alanyaspor maçına iyi hazırlanmalıyız" diye konuştu.

Şenol Güneş: "Alanyaspor maçına iyi hazırlanmamız lazım, iyi bir takımla oynayacağız"
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şenol Güneş: 'Alanyaspor maçına iyi hazırlanmamız lazım, iyi bir takımla oynayacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyelerine Konuştu
    18:51 Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Üyelerine Konuştu

    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2 Nisan'da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesinde Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, genel kurulun ardından ne yapacaklarının tam olarak belli olmadığını ama hiçbir şey yapmadıkları bir durumun da olmayacağını söyledi.

  • İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu
    18:20 İstanbul Çekmeköy İESK İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonu

    Karabük'te düzenlenen İşitme Engelliler Kadınlar Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İstanbul Çekmeköy İESK, final maçında Denizli Yukatel İESK'yi yenerek şampiyon oldu. İstanbul temsilcisi, müsabakayı 3-0 kazandı.

  • Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü
    18:19 Çaykur Rizespor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

    Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışması ve yarı sahada taktik çalışmasıyla tamamlandı.

  • Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi
    18:19 Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısında Ali Koç'un İstifası Reddedildi

    İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Toplantısı'nda, Ali Koç'un istifası ana gündem maddesi oldu. Toplantıya katılan 18 kulübün 15'i, Ali Koç'un istifasını reddederek başkanlık görevine devam etmesine karar verdi.

  • Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı
    18:18 Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde kulüp hükmen mağlup sayıldı

    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Küme Ereğli Grubu'nda oynanan bir karşılaşmada cezalı futbolcu oynatan kulüp, hükmen mağlup sayıldı. Zonguldak Futbol Disiplin Kurulu, yapılan itirazı kabul ederek kararını oy birliğiyle verdi. Cezası bitmeden müsabakada oynatılan oyuncu nedeniyle Cumaspor, 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve oyuncuya 8 maç daha ceza verildi. Ayrıca, Cumasporlu Yönetici Ümit Üstün'e de 60 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

  • Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı
    18:06 Samsun'da Polis Ekipleri Trafik Bilgilendirme Çalışması Yaptı

    Samsun'da polis ekipleri, trafik kuralları konusunda bilgilendirme çalışması yaparak, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin oluşturulması için çaba sarf etti. İl merkezinde 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinin sürekli olarak devam edeceği belirtildi.

  • Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı
    18:05 Antalya Grand Slam Judo Turnuvası Başladı

    Dünyanın en prestijli judo turnuvalarından Antalya Grand Slam, Antalya'da başladı. Türkiye'yi 21 kadın ve 25 erkek sporcu temsil ediyor. Turnuvaya 93 ülkeden toplam 652 sporcu katılıyor. İlk gününde 48, 60, 66 kiloda müsabakalar yapıldı. Milli judocu Sıla Ersin gümüş, Salih Yıldız ise bronz madalya kazandı. Turnuva 31 Mart'ta sona erecek.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'na 27 ülkeden 108 sporcu katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri gerçekleştirdi. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon 31 Mart'ta finallerle sona erecek.


Advertisement