Seramiksan Kadın Voleybol Takımı Umutlu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Seramiksan Kadın Voleybol Takımı Umutlu

14.04.2016 14:10  Güncelleme: 14:42

Bayanlar Voleybol 2. Lig Final Grubu'nda 1. Lig'e yükselen Seramiksan'ın Kulüp Başkanı Bülent Erkul, takımın 1. Lig'de de başarılı olacağına inandığını söyledi.

Bayanlar Voleybol 2. Lig Final Grubu'nda mutlu sona ulaşarak 1. Lig'e yükselen Seramiksan'ın kulüp başkanı Bülent Erkul, takımın 1. Lig'de de başarılı olacağına inandığını bildirdi.

Erkul, yaptığı yazılı açıklamada, zorlu final mücadelesinden zaferle çıktıklarını belirtti. Oyuncuları ve teknik ekibi üstün performanslarından dolayı tebrik eden Erkul, "Kuğularımızın 1. Lig'de de başarılı olacağına inanıyorum. Bu süreçte her zaman yanımızda olan, desteğiyle takımımıza güç veren taraftarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinin takımı Seramiksan ilçenin profesyonel spor tarihinde en üst ligde mücadele eden ilk ekibi olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Seramiksan Kadın Voleybol Takımı Umutlu - Son Dakika


Advertisement