Seramiksan Orta Oyuncusuna Kavuştu - Son Dakika
Spor

Seramiksan Orta Oyuncusuna Kavuştu

Seramiksan Orta Oyuncusuna Kavuştu

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig temsilcisi Seramiksan dış transferde ilk imzayı milli yıldız Sabriye Gönülkırmaz'a attırdı.

28.05.2014 13:34

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig temsilcisi Seramiksan dış transferde ilk imzayı milli yıldız Sabriye Gönülkırmaz'a attırdı.

Geçtiğimiz sezonu Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Ereğli Belediyespor'da tamamlayan 20 yaşındaki genç yıldız orta oyuncu mevkinde görev yapıyor. Sabriye Gönülkırmaz, şampiyonluk yaşayan yıldız ve genç milli takımlarında da görev yapmış bir isim. Sezon sonu orta oyuncular Ayşe Gürel ve Buse Serbest ile yollarını ayıran Seramiksan boşalan bu pozisyona genç ve yetenekli bir isim dahil ederek sezon öncesi ligde iddialı olduğunu gösterdi İstanbul Altınyıldız Spor kulübünde voleybola başlayan Sabriye Gönülkırmaz sırasıyla Yeşilyurt, TVF ve son olarak Ereğli Belediyesinde forma giydi.

Sponsor firma Seramiksan A.Ş.'nin idari binasında yapılan imza törenine oyuncunun yanı sıra Seramiksan Başantrenörü İsmail Yengil, kulüp başkanı Bülent Erkul ve kulüp yöneticileri katıldı. Kendini Seramiksanlı yapan imzayı atan Sabriye Gönülkırmaz, "Gerek yönetim gerekse teknik kadro olarak Seramiksan çok iyi isimlere sahip. İsmail Yengil'in transferimde önemli payı var ancak Seramiksan'ın adını her yerde duydum ve takımda oynayan yakın arkadaşlarımdan bilgiler aldığımda Seramiksan'a hiç düşünmeden imza attım. Hedeflerimiz var bu hedefler doğrultusunda takım olarak en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

Seramiksan Başantrenörü İsmail Yengil ise, "Belirlediğimiz bir transfer komitemiz var. Biz teknik kadro olarak istediğimiz isimleri bu komitemize bildiriyoruz. Bu komitede oyuncular ile gerekli görüşmeleri gerçekleştiriyor. Bugün dış transferde benimde yakından tanıdığım ve takımımız da olmasından oldukça mutluluk duyduğum bir oyuncuyla anlaştık. Sabriye'nin takımımıza önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

İÇ TRANSFERDE TÜLAY'LA ANLAŞILDI

Öte yandan transfer çalışmalarına devam eden Seramiksan geçtiğimiz 2 sezon takımın pasörlüğünü yapan Tülay Öner ile yeniden anlaştı. Prensip anlaşmasına varılan Tülay'ın önümüzdeki günlerde resmi imza atması bekleniyor. Ayrıca geçtiğimiz takımda yer alan Buse Serbest, Ayşe Gürel, Simge Yalçın, Tuğba Tuğçe Dalar ve Seray Aksoy ile yolların ayrıldığı açıklandı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Seramiksan Orta Oyuncusuna Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement