Serdar Ortaç tüm gerçekleri anlattı! Beşiktaş'a hakaret ettiği sırada kendinde değilmiş - Son Dakika
Spor

Serdar Ortaç tüm gerçekleri anlattı! Beşiktaş'a hakaret ettiği sırada kendinde değilmiş

Beşiktaş-Adana Demirspor maçının ardından siyah-beyazlı kulübe yönelik söylediği sözler tepki çeken Serdar Ortaç, bir kez daha Beşiktaş camiasından özür diledi. Düğün programına katılmak için Kahramanmaraş'a gelen ünlü şarkıcı yaptığı açıklamada, "Maalesef içki içtim. İlaçlarla içki karışınca kafa gitti öyle. Adana'yı mutlu edeyim diye Beşiktaş'ı kızdırdım. Hiç girmemem gerekirdi. Allah razı olsun" dedi.

25.09.2021 23:10  Güncelleme: 23:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor'un 3 farklı mağlubiyetten gelerek Beşiktaş'la 3-3 berabere kaldığı maçın ardından sahne aldığı mekanda Adanalıları kutlayan Serdar Ortaç, siyah-beyazlı kulübe yönelik argo ifadeler kullanmıştı. Gelen tepkiler üzerine sosyal medyadan özür dileyen ünlü sanatçı, yeni bir özür açıklaması yaptı.

"MAALESEF İÇKİ İÇTİM"

Düğün programına katılmak için Kahramanmaraş'a gelen Serdar Ortaç, burada bir pastanede yemek yedikten sonra hayranlarıyla buluştu. Mekanda hazırlanan Maraş dondurmasını kesen Ortaç, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beşiktaş hakkında söylediği sözler nedeniyle özür dilediğini ifade eden Serdar Ortaç, "Çok özür diliyorum hepsinden. Maalesef içki içtim. İlaçlarla içki karışınca kafa gitti öyle. Adana'yı mutlu edeyim diye Beşiktaş'ı kızdırdım. Hiç girmemem gerekirdi. Allah razı olsun" dedi.

Serdar Ortaç tüm gerçekleri anlattı! Beşiktaş\'a hakaret ettiği sırada kendinde değilmiş

Son Dakika Spor Serdar Ortaç tüm gerçekleri anlattı! Beşiktaş'a hakaret ettiği sırada kendinde değilmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • emiromeryahya Arslan: Kimseye laf etmeye hakkın yok zaten senin karakterin belli bunu her seferinde ortaya çıkaracak kadar küçülüyorsun 15 8 Yanıtla
  • Yağız Varlık: Ben gs liyim bizde yenilebiliriz yada berabere kalabiliriz bu futbol ya sen orda seyirciye oynamak icin bu şekilde bi hareket yapma abim sana yakışmadı 10 2 Yanıtla
  • Bulent Cebeci: Bir an önce unutulup gitmen dileğiyle... 5 1 Yanıtla
  • Hüseyin Özpehlivan: Sende hatırlanmıyorsun ama konuşuyorsun... Kendinde olmadığında, dilini tut olur mu? 3 1 Yanıtla

Advertisement