Serge Gnabry'nin Almanya'ya Dönüşü - Son Dakika
Spor

Serge Gnabry'nin Almanya'ya Dönüşü

Serge Gnabry\'nin Almanya\'ya Dönüşü

Genç yaşlarında Premier Lig'e transfer olan Serge Gnabry Arsenal ve West Bromwich formalarıyla kendini göstermekte zorlandı. Ancak Almanya'ya döndükten sonra Alman yıldız Avrupa'nın en iyi hücum silahlarından biri haline geldi.

02.07.2020 12:40  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç yaşlarında Premier Lig'e transfer olan Serge Gnabry Arsenal ve West Bromwich formalarıyla kendini göstermekte zorlandı. Ancak Almanya'ya döndükten sonra Alman yıldız Avrupa'nın en iyi hücum silahlarından biri haline geldi.

Kaynak: Dugout

Son Dakika Spor Serge Gnabry'nin Almanya'ya Dönüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çayırova Belediyesi Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda mücadele edecek
    10:37 Çayırova Belediyesi Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda mücadele edecek

    Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Ligi'nin 31. Haftası'nda Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda karşılaşacak. Takım, galibiyet alarak Play-Off potasındaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

  • Denizli'de Okul Sporları Basketbol Küçükler Grup Müsabakaları Yarı Finalistleri Belli Oldu
    10:33 Denizli'de Okul Sporları Basketbol Küçükler Grup Müsabakaları Yarı Finalistleri Belli Oldu

    Denizli'nin ev sahipliğinde gerçekleşen Okul Sporları Basketbol Küçükler Grup Müsabakaları sonucunda gruplarını lider tamamlayan 6 takıma ödülleri takdim edildi. 12 kız, 11 erkek toplam 23 takımın mücadele ettiği şampiyonada 3 kız ve 3 erkek takımı yarı finale yükseldi. Yarı finallere hak kazanan takımlara madalya ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ile Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Mustafa Çağlar tarafından verildi.

  • Atlanta Hawks, Dejounte Murray'nin son saniye basketiyle Boston Celtics'i mağlup etti
    10:31 Atlanta Hawks, Dejounte Murray'nin son saniye basketiyle Boston Celtics'i mağlup etti

    NBA'de Atlanta Hawks, evinde karşı karşıya geldiği Boston Celtics'i uzatmalara giden maçta Dejounte Murray'nin son saniye basketiyle 123-122 mağlup etti. Atlanta'da Dejounte Murray 44 sayı, 7 asistle maçın en skoreri olurken, Bogdan Bogdanovic 24 sayı, 7 ribaund ve Andre Hunter da 21 sayı, 13 ribaund ile katkı verdi. Bu sezonki 15. yenilgisini alan Boston'da Jayson Tatum 31 sayı, 13 ribaund ve Derrick White da 22 sayı, 7 ribaund ile mücadele etti.

  • Sarıgöl'de 23 Nisan kutlamaları kapsamında kızlar arası voleybol turnuvası başladı
    10:31 Sarıgöl'de 23 Nisan kutlamaları kapsamında kızlar arası voleybol turnuvası başladı

    Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında 15 ortaokulun katılımıyla kızlar arası voleybol turnuvası başladı. Turnuvada dereceye giren okulların kupaları 23 Nisan törenlerinde verilecek.

  • Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı
    10:29 Sibel Çam, Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazandı

    Mısır'da düzenlenen Para Halter Dünya Kupası'nda bronz madalya kazanan milli sporcu Sibel Çam, Paris 2024 Paralimpik Oyunları'na katılma hakkı elde ettiğini söyledi. Engelli olmanın hayattan kopmamak gerektiğini vurgulayan Çam, engelli bireylere tavsiyelerde bulundu.

  • Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Balıkesir'deki Kurumları Ziyaret Etti
    10:14 Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Balıkesir'deki Kurumları Ziyaret Etti

    Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali Özdemir, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki kurumları ziyaret ederek önemli temaslar gerçekleştirdi. Öğrencilerin görüşleri ve talepleri değerlendirilerek geleceğe yönelik planlamalarla, gençlerimizin yarınlara hazırlanması için bakanlığın tüm imkanlarıyla yanlarında olduklarını ifade etti.

  • Takımı ligden çekecekler mi? Fenerbahçe'nin tarihi kongresi için kim ne dedi?
    10:14 Takımı ligden çekecekler mi? Fenerbahçe'nin tarihi kongresi için kim ne dedi?

    Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzon maçında yaşanan olaylar sonrası ligden çekilme kararını görüşmek üzere camianın önde gelenleriyle istişarelerini sürdürdü. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapma kararı alan Koç, kulübe geçmişte hizmet veren yöneticilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Toplantıda katılımcılar ligden çekilme önerisiyle ilgili düşüncelerini dile getirdi. Bazı yöneticiler ligden çekilmeye karşı olduklarını belirtirken, bazıları da tepki olarak belirli eylemler önerdi.

  • Köyceğiz Toparlar Ortaokulu Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği'ni Üçüncü Olarak Tamamladı
    10:07 Köyceğiz Toparlar Ortaokulu Küçük Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği'ni Üçüncü Olarak Tamamladı

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bulunan Toparlar Ortaokulu, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Masa Tenisi Küçük Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında üçüncü olarak yer aldı. Okul müdürü ve öğretmenleriyle birlikte Köyceğiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan'a ziyarette bulunan öğrenciler, başarılarından dolayı tebrik edildi.

  • Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı
    09:51 Ergene'de Basketbol Minik Kız ve Erkek Müsabakaları Tamamlandı

    Ergene Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen basketbol minik kız ve erkek müsabakaları, Ergene Belediyesi Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. 8 okuldan takımların katıldığı müsabakalarda, minik sporcular kıyasıya mücadele etti. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı, müsabakaları yakından takip ettiğini ve dereceye giren öğrenci sporculara hediyelerini takdim ettiklerini belirtti.

  • Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları
    09:40 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 25, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde ise 31. hafta karşılaşmaları yapılacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de play-off yarı final maçları oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre, birçok önemli maçın yer aldığı haftada takımlar mücadele edecek.

  • Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi
    09:40 Dünya devi gözünü kararttı! Arda Güler'in yeni takımı belli gibi

    Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler'i Bayern Münih'in transfer etmek istediği ve Alman yetkililerinin Arda için sürpriz bir teklif yapabileceği belirtildi.


Advertisement