Sevgililer Gününde Bursaspor'a Koştular - Son Dakika
Spor

Sevgililer Gününde Bursaspor'a Koştular

Maratoncu Yasin Avcı ve 4 arkadaşı, Sevgililer Gününde Sevgiliye Koşuyoruz sloganıyla kent merkezinden Bursaspor'un Özlüce Tesislerine kadar koştu.

15.02.2014 06:53  Güncelleme: 09:20

Maratoncu Yasin Avcı ve 4 arkadaşı, "Sevgililer Gününde Sevgiliye Koşuyoruz" sloganıyla kent merkezinden Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ne kadar yaklaşık 15 kilometre koştu.

Avcı, Kent Meydanı Alışveriş Merkezi önünde başladıkları koşu öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sevgililer Günü dolayısıyla arkadaşlarıyla bir etkinlik organize ettiklerini söyledi.

Koşunun mesafesinin yaklaşık 15 kilometre olduğunu belirten Avcı, "Bursasporumuz hafta sonunda İstanbul'da Beşiktaş ile önemli bir maça çıkacak. Bu maç öncesi antrenmana yetişerek günün anısına Teknik Direktörümüz Christoph Daum'a koşu tişörtü hediye edeceğiz" dedi.

Bursaspor ile Ankaragücü taraftarlarının dostluğuna dikkat çekmek amacıyla daha önce bu takımların renklerine sahip iki parçalı formayı giyerek paramotorla uçuş yaptığını ve Vodafone İstanbul Maratonu'nda koştuğunu hatırlatan Avcı, aynı formaları bu etkinlikte de giydiklerini anlattı.

Avcı ile arkadaşları, 3 metre uzunluğundaki Bursaspor bayrağıyla başladıkları koşuyu, Özlüce Tesisleri'nde tamamladı. Polis ekiplerinin eşlik ettiği koşuda vatandaşlar, onlara yol boyunca destek verdi.

Daha sonra sporcular, yeşil-beyazlı takımın antrenmanı öncesi Daum'a koşu tişörtü hediye etti.

Bursa Bursaspor Sevgililer Günü SÜPERLİG futbol

Muhabir: Hüseyin Yesilkavak

Yayınlayan: Sedat Gök

Sevgililer Gününde Bursaspor\'a Koştular
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sevgililer Gününde Bursaspor'a Koştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement