Sivasspor'da Kasımpaşa Mesaisi Başladı - Son Dakika
Spor

Sivasspor'da Kasımpaşa Mesaisi Başladı

Sivasspor\'da Kasımpaşa Mesaisi Başladı

Sivasspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

19.02.2014 20:26  Güncelleme: 20:31

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile pazar günü deplasmanda oynayacakları maçın zor geçeceğini belirterek, "Güzel bir maç olacak. Kasımpaşa, beğendiğim ve iyi oyunculardan kurulu bir takım. Gidip orada güzel bir savaş vereceğiz" dedi.

Kasımpaşa maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başlayan Sivasspor'da, teknik direktör Carlos, idmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçının zor geçeceğini belirten Carlos, rakiplerinin uzun zamandır sahasında kazanamadığını ve bunun arzusuyla maça çıkacağını ifade ederek, "Güzel bir maç olacak. Kasımpaşa, beğendiğim ve iyi oyunculardan kurulu bir takım. Gidip orada güzel bir savaş vereceğiz" diye konuştu.

Bu maçı, ligin ilk yarısındaki karşılaşmanın rövanşı olarak görmediklerini dile getiren Carlos, "Farklı zamanlar ve kadrolar ama teoride bakarsak kazanabileceğimiz bir maç gibi görünüyor. Bunu pratiğe dökmemiz ve pratikte uygulayabilmemiz çok önemli. Her maça olduğu gibi bu maça da galibiyet için gideceğiz" dedi.

Orta saha oyuncuları Burhan Eşer ve Mehdi Tewfik Taouil'in kart cezalısı oldukları için Kasımpaşa maçında forma giyemeyeceklerinin hatırlatılması üzerine Carlos, takımda as veya yedek kavramı olmadığını söyledi.

Sivasspor'da her zaman şans bulabilecek ve bu şansı değerlendirecek futbolcuların bulunduğunu ifade eden Carlos, "Bu, diğer arkadaşlarımız için de bir fırsat, çıkacak ve kendilerini gösterecekler. Gerekeni yapıp, kadroda yerlerini bulabilecekler. Kaliteli oyunculardan oluşan bir takımız. Kim oynayacaksa kalitesini göstermesi için bir fırsat. Girsinler iyi oynasınlar, takımdaki yerlerini sağlamlaştırsınlar" diye konuştu.

- Aatif Chahechouhe, çalışmayı yarıda bıraktı

Kulüp tesislerinde teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, top kapma ve pas çalışmasıyla başladı. Eskişehirspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan futbolcular, koşunun ardından antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise şut çalışması yaptı.

Sağ bek Abdurrahman Dereli'nin takımdan ayrı koştuğu idmanda, girdiği ikili mücadele sonrası sakatlanan Aatif Chahechouhe, çalışmayı yarıda bıraktı. Antrenmana, tedavisi nedeniyle İstanbul'da bulunan kaleci Korcan Çelikay ve dinlendirilen Aydın Karabulut katılmadı. John Utaka'nın ise salonda çalıştığı öğrenildi.

Muhabir: Serhat Zafer

Yayınlayan: Ahmet Ekici

-antrenman

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sivasspor'da Kasımpaşa Mesaisi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement