Sivasspor ile Anadolu Sigorta Arasında İşbirliği Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika
Spor

Sivasspor ile Anadolu Sigorta Arasında İşbirliği Sözleşmesi İmzalandı

Sivasspor ile Anadolu Sigorta Arasında İşbirliği Sözleşmesi İmzalandı

Sivasspor ve Anadolu Sigorta arasında imzalanan işbirliği sözleşmesi imzalandı.

30.11.2013 10:14  Güncelleme: 12:49

Sivas spor ve Anadolu Sigorta arasında imzalanan işbirliği sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşme ile Sivasspor taraftarlarına özel "Sivasspor Kasko" ve "Sivasspor Trafik" ürünleri hizmete sunuldu.

Sivassporlulara ve Sivaslılara özel olarak hazırlanan ürünlerle, taraftarlar zorunlu olan trafik sigortası dışında Anadolu Sigorta'nın sunduğu geniş kasko çözümlerinden de yararlanabilecek. Bu işbirliği ile Sivasspor taraftarları kendilerine ait kıymetleri sigortalayabilecek. Böylece hem kendileri güvence kazanmış olurken hem de Sivasspor'a destek vermiş olacaklar.

Yapılan anlaşmanın tanıtım töreninde konuşan Anadolu Sigorta Orta Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Ceylan, kültürel ve sosyal anlamda Anadolu'nun en köklü kentleri arasında yer alan Sivas'ın, son yıllarda özellikle futbolda elde ettiği başarılarla da adından övgüyle söz ettirdiğini söyledi.

CEYLAN: "SİVASSPOR ANADOLU'NUN EN GÜÇLÜ TAKIMLARINDAN"

2005-2006 sezonunda Süper Toto Süper Lige çıkan Sivasspor'un, hemen ertesi yıldan itibaren zirve için mücadele eden Anadolu'nun en güçlü takımları arasındaki yerini aldığını vurgulayarak, "Bu başarı ile Sivasspor Avrupa Kupaları'nda mücadele etti. UEFA Şampiyonlar Ligi ve İnter Toto'da Türkiye'yi temsil eden takımlar arasında yer aldı. Oluşturduğu başarı öyküsüyle kentin ve Türkiye'nin gururu oldu ve olmaya da devam ediyor. Biz de Anadolu Sigorta olarak bugün yurt içinde ve yurt dışında başarıyla mücadele eden ülkemizin güçlü spor kulübü Sivasspor'la iş birliğine imza atmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

OTYAKMAZ: "İLK SİGORTAYI HOCAMIZIN BACAKLARINA YAPABİLİRİZ"

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ise, Anadolu sigorta ile yeni bir iş birliğine imza attıklarını belirterek, "Trafik kaskoları ile yeni bir işbirliğine başlıyoruz. İnşallah hem Anadolu Sigorta için hem de Sivasspor için kazançlı bir işbirliği olur. Hocamızın dünya çapındaki şöhretini dikkate aldığımızda ilk sigortayı hocamızın bacaklarına yapabiliriz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

CARLOS: "TARAFTARLARIMIZIN DESTEK OLMALARINI İSTİYORUM"

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos ise, "Gerçekten takımımız ve şehrimiz için çok güzel bir çalışma. Taraftarlarımızın da bu anlaşmaya destek olmalarını istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivasspor ile Anadolu Sigorta Arasında İşbirliği Sözleşmesi İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement