Son Dakika: Fenerbahçe'nin Yeni Hocası Belli Oldu! - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Fenerbahçe'nin Yeni Hocası Belli Oldu!

Son Dakika: Fenerbahçe\'nin Yeni Hocası Belli Oldu!

Süper Lig'de şampiyon olan ve taraftarlara özlediği lig şampiyonluğunu hediye eden sarı lacivertlilerde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

10.05.2014 16:31

İki sezondur beklenen şampiyonluğun gelişiyle morallenen Fenerbahçe taraftarına sarı lacivertli yönetim büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye Kupası ve Euroleague'in ardından Türkiye Kadınlar Basketbol finalini de ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın İspanyol koç Roberto Iniguez ile yollarının ayırması bekleniyor. Daha önce Laszlo Ratgeber ve George Dikeoulakos gibi Avrupa çapında hocalarla çalışan ve son iki sezondur Euroleague'de final oynayan sarı lacivertli takımın yeni hocasının ise daha önce Fenerbahçe Ülker'de de görev yapan Ertuğrul Erdoğan olması bekleniyor. Daha önce Zafer Kalaycıoğlu, Haydar Kemal Ateş ve Aydın Uğuz gibi isimlerle çalışan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı son dört sezondur yabancı koçlarla çalışıyordu.

Uzun yıllar Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nda görev yapan ve Bogdan Tanjevic'in talihsiz hastalığı sonrası sarı lacivertli takımla bir de lig şampiyonluğunu kazanan Ertuğrul Erdoğan, geçen sezon görevden alınan Simone Pianigiani'nin yerine Fenerbahçe Ülker'de direksiyonun başına geçmiş ancak başarılı olamamıştı.

Sezon başında Obradovic'in göreve gelmesiyle birlikte Fenerbahçe'deki görevine son verilen Erdoğan, bu sezonu TBL'yi 11. sırada tamamlayan Türk Telekom'da tamamlamıştı. Basketbolu bırakan Esmeral Tunçluer ve bu sezon kadroya girmekte zorlanan Ivana Matovic ve kaybedilen finaller sonrası eleştiri oklarının hedefi haline gelen Cappie Pondexter ile yolları ayırmayı planlayan Fenerbahçe'de transfer dönemi de hayli hareketli geçecek gibi görünüyor. Transferde ilk imzayı geçen sezona Galatasaray formasıyla başlayan, ancak şubat ayında ödemelerdeki gecikmeyi gerekçe göstererek takımı terk eden ABD Kadın Basketbol Takımı'nın 1 numarası Lindsay Whalen'e attırmayı planlayan Fenerbahçe'nin bir diğer hedefiyse yine eski bir Galatasaraylı olan Tina Charles.

Alper Aslan

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Son Dakika: Fenerbahçe'nin Yeni Hocası Belli Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement