Son Şampiyon İşi Almanya'da Bitirmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Son Şampiyon İşi Almanya'da Bitirmek İstiyor

Son Şampiyon İşi Almanya\'da Bitirmek İstiyor

Devler Ligi'nin son şampiyonu Real Madrid, son 16 turu ilk maçında deplasmanda Schalke 04'e konuk oluyor.

18.02.2015 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında B Grubu'nu lider olarak tamamlayan Real Madrid, deplasmanda G Grubu'nu ikinci sırada noktalayan Schalke 04 ile karşı karşıya gelecek.

TSİ 21.45'te başlayacak müsabakaya AufSchalke Arena ev sahipliği yapacak. Karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan FIFA kokartlı hakem Martin Atkinson görev yapacak. Atkinson'ın yardımcılıklarını Michael Mullarkey, Stephen Child, Darren England, Andre Marriner ve Craig Pawson üstlenecek.

SCHALKE 04'TE EKSİK ÇOK

Teknik Direktörlüğünü Roberto Di Matteo'nun üstlendiği Alman temsilcisi Schalke 04'te sakatlıkları süren Fahrmann, Kolasinac, Goretzka, Draxler, Farfan, Obasi ve Giefer zorlu karşılaşmada yer alamayacak.

Alman ekibi Chelsea, Sporting Lizbon ve Maribor'un bulunduğu gruptan 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak Chelsea'nin ardından ikinci olarak çıkmıştı.

SON ŞAMPİYONDA ÖNEMLİ EKSİKLER

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti'nin komutasındaki İspanyol devinde ise sakat futbolcular James Rodriguez, Khedira, Ramos ve Modric Almanya deplasmanında forma giyemeyecek.

Son şampiyon Real Madrid bu sezon da Devler Ligi'ne çok iyi başlamış, Liverpool, Basel ve Ludogorets Razgrad'ın yer aldığı B Grubu'nda 6 maçın 6'sını da kazanarak lider olarak son 16'ya kalmıştı.

MUHTEMEL KADROLARSchalke 04:Wellenreuther; Höwedes, Matip, Nastasic; Uchida, Fuchs; Kirchhoff, Höger, Boateng; Choupo-Moting, Huntelaar.Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo; Lucas Silva, Kroos, Isco; Bale, Ronaldo, Benzema.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Son Şampiyon İşi Almanya'da Bitirmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement