Trabzonspor 10 numarasını İspanya Ligi'nden buldu! Bardhi imza atmak için geliyor - Son Dakika
Spor

Trabzonspor 10 numarasını İspanya Ligi'nden buldu! Bardhi imza atmak için geliyor

Trabzonspor, İspanyol ekibi Levante'de forma giyen ofansif orta saha oyuncusu Enis Bardhi'yi 3 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı.

10.08.2022 10:17  Güncelleme: 10:30

Trabzonspor, şampiyonluk sevinci yaşayan mevcut kadrosunu nokta atışı transferlerle güçlendirmeye devam ediyor.

BARDHI İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Trabzonspor, İspanyol ekibi Levante'nin orta saha oyuncusu Enis Bardhi'yi kadrosuna kattı. 27 yaşındaki Kuzey Makedonyalı futbolcu için kulübü Levante'ye 3 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan bordo mavili takım, Bardhi ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak. Oyuncu sağlık kontrollerinden sonra imzayı atacak.

10 MİLYON EURODAN 3 MİLYON EURO'YA İNDİ

61 Saat'in haberine göre bordo mavililer, Enis Bardhi transferini taksitler halinde 3 milyon seviyelerine çekerek bitirdi.

ENİS BARDHI KİMDİR?

2017 yılında da Fenerbahçe'nin gündemine gelen Kuzey Makedonyalı yıldız oyuncu, Macaristan Ligi ekibi Ujpest'ten Levante'ye transfer olmuştu. Asıl mevkisi 10 numara olmasının yanı sıra, sol kanatta ve orta sahada da forma giyebilen Enis Bardhi, geçtiğimiz sezon Levante'de çıktığı 32 maçta 3 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koydu. Enis Bardhi'nin La Liga 2'de mücadele eden Levante kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Trabzonspor 10 numarasını İspanya Ligi\'nden buldu! Bardhi imza atmak için geliyor

Son Dakika Spor Trabzonspor 10 numarasını İspanya Ligi'nden buldu! Bardhi imza atmak için geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement