Sponsor Bulamazlarsa Takımı Ligden Çekecekler - Son Dakika
Spor

Sponsor Bulamazlarsa Takımı Ligden Çekecekler

Sponsor Bulamazlarsa Takımı Ligden Çekecekler

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Çiçek: "Kadın basketbol takımımıza istediğimiz sponsorları alamazsak takımı bu sezon ligden çekmek zorunda kalacağız"

24.07.2013 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orduspor Kulübü Basın Sözcüsü Akın Çiçek, "Kadın basketbol takımımıza istediğimiz sponsorları alamazsak takımı bu sezon ligden çekmek zorunda kalacağız"  dedi.

Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselen Ordu Kadın Basketbol Takımı'nın maddi sorunları olduğunu belirterek, "Sponsor arayışlarımız devam ediyor" dedi.

Bekledikleri desteği alamadıklarını savunan Çiçek, şöyle devam etti:

"Takımımız bir üst lige çıktıktan sonra şehirdeki sponsorla görüştük ve görüşmelerimiz devam ediyor. İstediğimiz sonuçları henüz alamadık. Bu nedenle Ordu'daki sponsorlarımız takıma sahip çıkmadığı sürece basketbol takımımızın durumu çok zor. Ligdeki diğer takımların bütçeleri milyonlarla ifade ediliyor. O yüzden bizler iş adamlarımızdan ve büyük firmalardan destek bekliyoruz. Kadın basketbol takımımıza istediğimiz sponsorları alamazsak takımı bu sezon ligden çekmek zorunda kalacağız. Bütün firma yetkililerine sesleniyoruz. Bu takım sadece bizim değil bütün şehrin. O yüzden bu takımınıza sahip çıkın. Aksi durumda ekonomik nedenlerden dolayı takımı ligden çekmek zorunda kalacağız."

Geçen sezon çok zorlu bir sezonu geride bırakarak bir üst lige çıktıklarını hatırlatan Çiçek, "Biz bu zorlukların ardından takımı ligden çekmek istemiyoruz ama eğer sahip çıkılmazsa da yapılacak bir şey yok. Çünkü futbolda da Süper Lig'den bir alt lige düştük. Dolayısıyla ekonomik durumumuz ortada. Görüştüğümüz oyuncular da var ancak destek gelmediği için bu oyuncularla sözleşme imzalayamıyoruz" diye konuştu.

Akın Çiçek, Süper Lig'de kulübün 50 milyon lira bütçesi olduğunu ancak bu sezonki bütçelerinin sadece 8 milyon lira civarında olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Bu nedenle önceliğimiz futbol. Biz futbola harcayacağımız parayı basketbola da harcarsak o zaman futbolda daha olumsuz sonuçlarla karşılaşabiliriz. Şehirde herkesin de önceliği futbol. Bunu gördük ve yaşadık. Basketboldaki coşku ve heyecan da çok güzel ama eğer takıma gerekli sponsorları bulamazsak basketbol şubesini kapatmaktan başka bir çaremiz gözükmüyor. Taraftarlarımızdan da anlayış bekliyoruz." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sponsor Bulamazlarsa Takımı Ligden Çekecekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement