Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Yeni Malatyasporlu defans oyuncusu Mehmet Enes Sığırcı, şampiyonluk kokusu aldığını belirtti.

16.03.2015 19:08

Yeni Malatyasporlu defans oyuncusu Mehmet Enes Sığırcı, şampiyonluk kokusu aldığını belirtti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta önlerinde bulunan maçların zor olduğunu kaydeden Mehmet Enes Sığırcı, "Zor bir maç oynadık. Kazanmamız gerekiyordu. İçerideki bütün maçları almamız lazım. Rakiplerimiz gelecek. Bu hafta erteleme maçları oynanacak. Üstümüze çıkma imkanları var. Allah'ın izniyle şampiyon oluruz bu sene" dedi.

Gördüğü kartların maçlara hırslı çıkması ve hakem hatalarından kaynaklandığını kaydeden Enes, "Malatya forması taşımak benim çok büyük bir şey. Bayağı hırslı çıkıyoruz maçlara ister istemez. Ama hakemleri de tutamıyoruz maalesef. Sarı kartların biri doğru oluyorsa diğeri haksız yere oluyor. Zaten iki kırmızı kartım da gereksiz kartlardı" diye konuştu.

VEDAT BUDAK: "İSTERİM Kİ DOĞUDAKİ TAKIMLAR SÜPER LİGDE OLSUN"

Son haftalardaki performansıyla takımı sırtlayan orta sahanın başarılı ismi Vedat Budak ise, ligdeki çemberin daraldığını, her maçın final niteliğinde olduğunu belirti.

Sahalarında muhteşem bir taraftar desteği aldıklarını ve maç kaybetmek istemediklerini söyleyen Vedat, "Hacettepe maçına durgun başladık. İkinci yarıda tempoyu arttırdık ve iki gol bulduk. Bir maçı gol yemeden, kırmızı kart yemeden tamamladığımız için mutluyuz. Fethiye maçı var önümüzde. Kadro yapımız itibariyle her maça galibiyet için çıkıyoruz. Çember iyice daraldı. Artık hatanın telafisi yok. Bu ligin favorisi biziz. 8 hafta sonra şampiyonluk kutlamaları başlayacaktır inşallah" dedi.

Tam bir Diyarbakır hastası olduğunu belirten Vedat, "Ben isterim ki Doğu'daki takımlar süper ligde olsun. Bu memleketin insanları futbola aç insanlar. Varoşlardan geldiğim için futbolu ne kadar çok sevdiklerini biliyorum. Bu insanlar futbola aç insanlar. Ben de onları düşünerekten biraz daha fazla mücadele ediyorum. Biraz daha fazla Malatyamızın süper ligde olmasını istiyorum" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement