Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, takım olarak play-off'a odaklandıklarını kaydederek, play-off'larda başarılı olup, hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

06.05.2013 17:58

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, takım olarak play-off'a odaklandıklarını kaydederek, play-off'larda başarılı olup, hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Şehrin vereceği destekle birlikte play-off'larda başarılı olacaklarına inandıklarını ifade eden Özer, "Biz takım olarak play-off'a odaklandık. Takımımız play-off'ta elinden gelenin en iyisini yapacaktır. Ancak bu süreçte şehre de büyük görevler düşüyor. Taraftarlarımızın, basınımızın ve kamuoyunun vereceği destekle birlikte play-off'ta başarılı olacağımıza inanıyoruz" dedi.

Özer, play-off'un ilk etabında kırmızı gruptan bir takımla karşılaşacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Play-off maçlarının oynanacağı il birkaç gün içerisinde açıklanacak. Daha sonrada kuralar çekilecek. İlk etapta kırmızı gruptan bir takımla karşılaşacağız. Biz 7 rakibimize de saygı duyuyoruz. Bütün takımlar ilk 5'in içinde yer almış, güçlü ekipler. Bu anlamda play-off maçları zorlu olacak. Ama biz gerek kadro kalitemiz gerekse de şehrimizin vereceği destekle bir üst lige çıkacağımıza inanıyoruz"

Play-off'ta bütün takımların şanslarının eşit olduğuna değinen Özer, "Play-off'larda telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bütün takımların şansı eşit. İnşallah futbol şansı da yanımızda olur ve hedefimize ulaşırız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement