Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Play-off çeyrek final maçında Nazilli Belediyespor'u yenerek yarı finale çıkan Bayrampaşaspor'da gözler yarı final maçına çevrildi.

24.05.2013 13:09

Spor Toto 2. Lig Play-off çeyrek final maçında Nazilli Belediyespor'u yenerek yarı finale çıkan Bayrampaşaspor'da gözler yarı final maçına çevrildi. Pazartesi günü Hatayspor ile oynayacakları yarı final mücadelesi öncesi açıklamalarda bulunan Bayrampaşaspor Kulüp Başkanı Ali Kahraman, hedeflerinin final oynamak olduğunu dile getirdi.

Play-off'a kaldıktan sonra, oynayacakları maçların zorluk derecesinin yüksek olacağını bildiklerini vurgulayan Ali Kahraman, "Bu nedenle takımımızı Bolu'da 5 gün kampa aldık. Dün akşam Nazilli Belediyespor ile oynadığımız maçta, yapmış olduğumuz çalışmaların semerelerini almış olduk. Nazilli maçının ilk yarısında maçı koparacak birçok pozisyona girmemize rağmen, gol bulamadık. İkinci yarıda maç dengeli bir şekilde devam etti. Her iki tarafta gol atamayınca beraberlikle sonuçlandı. Takımımız uzatma dakikalarında gerek fizik kondisyon, gerekse teknik olarak daha üstün durumdaydı. ve bunun semeresini uzatmaların başında attığımız golle gördük. Bizim, mütevazi ve gençlerden oluşan bir kadromuz var. Bu kadromuzla finali hedefliyoruz. İnşallah Bayrampaşa'ya PTT 1. Lig mutluluğunu yaşatacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

İlk maçların her zaman zor olduğuna değinen Bayrampaşaspor Teknik Direktörü Murat Şenvardar ise, "Biz buraya gelirken, final oynamayı istiyorduk ve hedefimize da adım adım ilerliyoruz. Gelen seyircilerimize ve ekran başında bizleri seyredenlere güzel bir futbol seyrettirdiğimize inanıyorum. Maçın genelinde istekli ve arzulu olan taraf bizdik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik ilk yarıda oyunu koparmıştık. Uzatmaların ilk devresinde golü bulunca oyunu kontrol altına aldık. ve galip gelmesini bildik. Oyuncularımı ve ekibimi kutluyorum. İstanbul'dan gelen muhteşem seyircimize de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Spor Toto 2. Lig Play-off yarı finalinde Bayrampaşaspor ile Hatayspor arasında oynanacak mücadelede Pazartesi günü saat 20.00'da başlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement