Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Aydınspor 1923 Sportif Direktörü Aydın."2 yılda Süper Lig'i hedefliyorsak büyük düşünmek zorundayız".

06.06.2013 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydınspor 1923 Sportif Direktörü Aydın:

-"2 yılda Süper Lig'i hedefliyorsak büyük düşünmek zorundayız"

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Hüsnü Özkara ile anlaştıklarını ve kendisine takımın geçen yılki maç görüntülerini ve futbolcu bilgilerini teslim ettiklerini belirtti.

Özkara'nın profesyonel bir ekibi oluduğunu ancak geçen yıl Aydın'da görev yapan yardımcı antrenörlerden de faydalanmak istediğini anlatan Aydın, rakip takım maçlarını izleyecek bir ekip kurmak istediklerini belirtti.

Takımda sözleşmesi olan futbolcuların son durumunu bir haftalık kampla değerlendireceklerini dile getiren Aydın, ilk etapta 10 gün yurt içi, 10 günde yurt dışında kamp yapacaklarını söyleyerek, şunları kaydetti:

"2 yılda Süper Ligi düşünüyorsak büyük düşünmek zorundayız. Transferde acele etmeyeceğiz. Ama mutlaka üst liglerden futbolcu alacağız. Mevcut kadromuzdaki oyuncularımızı da kamp döneminde göreceğiz. Toplam 62 gol atan bir takımın alt yapısının iyi olduğunu düşünüyoruz. Yurt dışında yapacağız kamptaki futbolcularımız yeni sezonun kadrosunu oluşturacak. Muhtemelen temmuz ayında toplanırız. Paramızı iyi kullanmak zorundayız. PTT 1. lig  takımlarının kadrolarının şekillenmesini bekleyip, bu takımların kadrolarında düşünmediği ve bizim takıma uyum sağlayabilecek oyuncuları Aydınspor 1923'e kazandıracağız." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement