Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da, Bursa temsilcisi İnegölspor karşısında alınan beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.

04.11.2013 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Yeni Malatyaspor'da, Bursa temsilcisi İnegölspor karşısında alınan beraberliğin üzüntüsü yaşanıyor.

Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada Yeni Malatyaspor, Muharrem Ozan Cengiz'in 49. dakikada attığı golle 1-0 öne geçmiş, ancak 90+2'de Cem Demir'in golüne engel olamamış ve sahadan 1-1 berabere ayrılmıştı.

Ligdeki en yakın takipçisi İnegölspor ile sahasında berabere kalan sarı-kırmızılı takımda, teknik heyet ve futbolcular, son dakikada yenilen golle kaçan galibiyetin üzüntüsünü yaşıyor.

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, İnegölspor karşısında takım olarak çok iyi mücadele etmelerine rağmen sahadan berabere ayrılmalarının kendilerini çok üzdüğünü ifade ederek, "Birçok pozisyon yakalamamıza rağmen bunun sadece birini gole çevirebildik. Takım olarak hem iyi oynadık hem de iyi mücadele ettik. Birçok pozisyona girdik ve çok gol kaçırdık. Maalesef rakip son dakikada kaleye ilk kez geldi ve golü buldu. Çok yazık" dedi.

Taraftarların takıma büyük destek verdiğine de değinen Tatan, "İnegölspor maçında taraftarlarımız görülmeye değerdi. Bir koltuk bile boş değildi. Bence tüm Türkiye'ye örnek olarak gösterilebilir" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement