Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor’da ikinci devrenin başlamasına kısa bir süre kala birlik beraberlik havası esiyor.

05.01.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Turgutluspor'da ikinci devrenin başlamasına kısa bir süre kala birlik beraberlik havası esiyor. Takımın eski teknik direktörü Koray Cinel, idmanı ziyaret ederek yeni teknik direktör İbrahim Baş ve ekibine başarı diledi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in de katıldığı toplantıda kırmızı-siyahlılarla 1,5 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör İbrahim Baş ilk idmanına çıktı. 2014-2015 sezonunun ilk yarısında takımı çalıştıran ve son maç öncesi yönetimle karşılıklı anlaşarak teknik direktörlük görevinden ayrılan Koray Cinel, sezonun ikinci yarısı öncesinde takımın idmanını ziyaret ederek İbrahim Baş ve takıma başarı dileklerinde bulundu. Futbol camiasında ender görülen bu olay sonrası kamuoyunda Turgutluspor tek yürek oldu yorumları yapıldı.

CİNEL: "GÜZEL ŞEYLER YAŞADIK"

Cinel, eski talebelerine yönelik yaptığı konuşmasında, "Burası bizim yuvamız, işte tüm arkadaşlarımızla birlikte hepimiz Turgutluspor'un iyiliği için buradayız. 'Biz görevden ayrıldık, bu takım kötü olsun' düşüncesine sahip olmamız mümkün değil. Bu yüzden sizlere başarılar dilemek istedim. Biz güzel şeyler yaşadık, kaldığımız yerden hocalarımız devam edecek. Bizlere gösterdiğiniz sevgiyi, saygıyı onlara da göstereceğinizden en ufak şüphem yok. İnşallah sezon sonunda hak ettiğiniz yerde olursunuz" dedi.

BAŞ: "ÇEVREMİZDEKİ FUTBOLCULARA DERS NİTELİĞİNDE"

Koray Cinel'in antrenmanı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İbrahim Baş ise, "İşte, Turgutluspor'a hem oyuncu olarak, kaptan olarak ve teknik direktör olarak yıllarını vermiş Koray hocamızın davranışı gerçekten bizleri çok memnun etti. Hocamızın bu yaptığı gerçekten çevremizdekilere futbolculara ders niteliğinde, içinde bulunduğumuz camiaya çok önemli bir birliktelik havası verdiğini düşünüyorum. Bu nezaketli davranışından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Koray hocamızın kalbinin bizimle beraber çarptığını çok iyi biliyorum. Davranışıyla birlikte bunu da çok güzel bir şekilde göstermiş oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Öte yandan hafta sonu ikinci yarının ilk maçında İstanbul deplasmanında Kartalspor ile karşılaşacak olan kırmızı-siyahlılarda sakatlığı süren Koray Karagözoğlu dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Devre arasında Manisaspor'dan transfer edilen Kenan Aslanoğlu'nun da takıma katılmasıyla çalışmalarını sürdüren Turgutluspor'da, hedef ikinci yarıya puan ya da puanlarla başlayıp hedefini yükseltmek olacak. Kırmızı-siyahlıların hafta içi idmanlarını Irlamaz Tesisleri'nde tamamladıktan sonra hava koşullarına da bağlı olarak Cuma ya da Cumartesi günü İstanbul'a geçeceği öğrenildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement