Spor Toto 3. Lig 1. Grup Play-Off - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup Play-Off

Spor Toto 3. Lig 1. Grup Play-Off

Spor Toto 3.Lig 1.Grup Play off müsabakasında Tekirova Belediyespor, teknik direktörsüz çıktığı karşılaşmada, İstanbulspor'u 4-1 yenerek, finale kalan ilk takım oldu.

15.05.2013 19:48

Spor Toto 3. Lig 1. Grup Play off müsabakasında Tekirova Belediyespor, teknik direktörsüz çıktığı karşılaşmada, İstanbulspor'u 4-1 yenerek, finale kalan ilk takım oldu.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan İstanbulspor Teknik Direktörü Hasan Saka, "Bu güzel şehirde bir hafta kalmak isterdik. Futbol ilginç bir oyun. 15 dakikada maç koptu. 15 dakikada 4 gol yedik. Bizim atamadıklarımız oldu. Tabi üst üste gol yeyince takım demoralize oluyor. Rakibimizi tebrik ediyor, finalde de başarılar diliyoruz" dedi.

Tekirova Belediyespor'un orta saha oyuncusu Mustafa Özkaya ise, "Bu maçı kazandığımız için gerçekten çok sevinçliyiz. Galibiyeti Tekirova Beldesi halkına armağan ediyoruz. İnşallah final maçını da kazanıp, bir üst lige çıkacağız" diye konuştu.

Tekirova Belediyespor'da orta sahada forma giyen Gökhan Aydıngül de, Tekirova'nın adını her yerde duyurmak istediklerini ifade ederek, "Takdire şayan bir mücadele veriyoruz. Ne il ne de ilçe takımıyız. Biz belde takımıyız. Ama sezon başından bu yana gerçekten Tekirova Belediyespor'un adını burada ilk defa duyanlar olmuştur. 10 haftadır teknik direktörsüz yolumuza devam ediyoruz. İnan bir futbolcu topluluğu ile hedefimize ulaşmak istiyoruz" ifadesini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig 1. Grup Play-Off - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement