Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı Anadolu Üsküdar Spor açının hazırlıklarını tamamladı.

23.03.2012 16:15

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Kayapınar Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı Anadolu Üsküdar Spor açının hazırlıklarını tamamladı.

Çarşamba gününü deplasmanda oynadığı Araklıspor maçından galibiyetiyle ayrılıp puanını 32'ye çıkaran Kayapınar Belediyespor'da gözler Pazar günü oynanacak Anadolu Üsküdar maçına çevrildi.

Kayapınar Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Adil Demir, takım olarak moral ve motivasyon yönünden çok iyi durumda olduklarını belirterek, "Kayapınar Belediyespor olarak hedefimiz bellidir, kümede kalabilmek. Bu nedenle sahamızda oynayacağımız Anadolu Üsküdar Spor maçı bizim açımızdan çok önemlidir. Rakibimiz bize göre çok rahat üst sıralarda. Sahamızda oynuyoruz avantajlarımızı kullanacağız. Takım olarak 8 gün içindeki 3. maçımızı oynayacağız. Kendimize yakışanı yapıp sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.

Bize de bu yakışır. İdmanlarımızı tamamladık. Cumartesi günü bir ter idmanı yapıp takımımızı kampa alacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement